Viikonlopun keikkojen jälkeen sunnuntai meni aika selkeästi levätessä.
Ohjelmassa oli kiva sukuloiminen pikkuveljen perheen luo synttärijuhliin. Muuten sunnuntain ohjelma oli tyhjä ja sisälsi pitkään nukkumista sekä levytystä muutenkin.. Ihanaa!

Mutta sitten saapui se maanantai.. Tummat pilvet olivat taivalla, mutta silti oli melkoisen kuuma. Ohjelmassa kajari + lamppu paketin toimittaminen yritysjuhliin Ikaalisten kylpylälle. Muuten easy keikka, mutta kun ei oikein lähde.. Laatikot tuntuivat painavan tonnin ja kaikki asiat tapahtuivat kuin hidastetussa filmissä.

Kamat saatiin sisään halliin ja pystyyn. Äänentoiston kanssa oli pientä painimista, kun etupään räkin ekvalisaattori päätti kuolla. Hetken hikoilun jälkeen totesin, ettei sitä saa elvytettyä henkiin ja kiersin asian muuta reittiä. Asia kunnossa. Nopean kotikäynnin ja siistiytymisen jälkeen takaisin Ikaalisiin tarjoilemaan viihtyjille valoshowta. Kamat sai jättää pystyyn, koska toinen samanlainen veto odottaa keskiviikko iltana.

Tänään tiistaina olen herännyt oudon aikaisin ja saanut jo vaikka mitä aikaan. Eli suunnitellut pari tarraa joita olisi tarkoitus tehdä ja jakaa. Tätä blogia mainostavia tarroja olen piirrustellut. Kohta pitäisi hoitaa hieman työasioita, siis pohtia meidän bändin mikrofoni kattausta. Josko hieman sitä muutettaisiin. Lisäksi tulisi pohtia kommunikaatio järjestelmä keikkoja varten.. Kun kovin usein osutaan sellaisiin juhliin, missä ei etupään ja lavan välillä ole muuta kommunikointi mahdollisuutta kuin miehekäs huutaminen :) Vaihtoehtoina on minun mielestä radiopuhelimet tai clear com-tyyppinen mikrofoni ja kuulokkeet järjestelmä. radiopuhelimessa on etuna langattomuus, clear com järjestelmässä se, että vain sinä kuulet mitä vastapuoli puhuu.. Tästä täytyy siis pitää äänestys tekniikan kesken.

Äänestyksen jälkeen yhteinen mielipide on radiopuhelimien kannalla. Ja asia otetaan nyt työnalle.

Tulevana viikonloppuna on pitkästä aikaa "klubi" veto, eli omat äänet ja valot messissä. Se taas aiheuttaa sen, että huomenna on asiaa varastolle kamoja puljaamaan.

Mutta nyt hän vaikenee

Mike