Ensimmäinen vapaa perjantai ilta niin pitkään aikaan, etten juuri nyt saa palautettua edellistä mieleeni. Käsittämättömän hassu olo. Tuntuu koko ajan kuin pitäis olla jossakin jotain tekemässä, mutta kun ei tarvi. :)
Huomenna pakataan koko esiintyjä + teknikko ryhmä bussiin ja mennään viihdyttämään ihmisiä Venetsialaisille. Paljon olen keikkaa tehnyt, mutta en ole moisiin ennen osallistunut. Nähtäväksi jää kuinka hauskaa tulee olemaan. Uskoisin, että hyvinkin hauskaa. Juhlissahan on aika nimekästä esiintyjää tiedossa. Siellä on Lovex ja.. no ei siellä kai sit muita nimekkäitä olekkaan :-) no joku Hanoi Rocks mut niitä ei lasketa. :)

Ensi viikolla on toinen vapaa perjantai heti putkeen, mutta silloin menen verestämään muistoja eli menen suorittamaan dj-keikan.. Tiedossa on hauska risteily Pyhäjärvellä hauskassa ja tutussa seurassa. :) Ja saattaa siinä saada yhden oluenkin juoda, ehkä kaksi..

Niin nyt kun ajattelee ja laskee, niin mulla on kaksi lauantai keikkaa Lovexia jäljellä ennenkuin minusta tulee ukkomies :) 9.9. lähestyy.

Nyt sanon bye ja palaan joskus myöhemmin.

Mike