Vietimme orkesterin kanssa kohtuullisen mukavan iltapäivän Linnanmäellä NRJ in the park juhlissa. Lukuunottamatta roudaukseen käytettyä esterataa (suomi muuten sai tänään 3000 metrin estejuoksun EM kultaa) oli asiat kivasti. Kerran näinkin.

Vettä oli pulloissa joka puolella, samoin muita virvokkeita kuten kahvia ja leipää. Kiva olla töissä kun olosuhteet toimivat. Kaiken lisäksi lavasta vastannut henkilökunta hoiti hommansa hyvin. KIITOS koko porukalle. Kesän aikana kun on saanut välillä hieman puutteellisempaakin palvelua..

Soundchekin jälkeen ehdimme nauttia aurinkoisesta iltapäivästä huvipuistossa. Laitteisiin emme uskaltaneet, mutta lystiä riitti silti. Nautimme myös etupään vahdin kanssa kovasti DJBB:n soundchekistä sekä varsinaisesta showsta. Human beatbox rules ok! DJBB:n keikan nähneet tietävät. Muutenkin show oli hienoa katseltavaa ja kuunneltavaa.

Meidän oma osuus showsta toimi ainakin lavalta katsottuna kuin venäläisen junan vessa. Osui ja upposi! Yleisö vaikutti nauttivan kokemastaan samoin popparit. Ainoa miinus oli, että veto oli aivan liian lyhyt.. :) But what can you do? Aikataulut ovat aikatauluja ja kerrankin niistä pidettiin talon puolesta hienosti kiinni.

148294.jpg

Keikan jälkeen tavarat nippuun ja autoon. Kuulostaa yksinkertaiselta.. Yeah right! Backstage alueelle saapuminen ja sieltä poistumisreitti kulkivat suoraan pusikon läpi aiheuttaen hilpeyttä kaikissa tavaroiden siirtelyyn osallistuneissa yksilöissä.

148292.jpg

Kamojen roudauksen jälkeen pikainen siirtyminen hotellille, jossa leikittiin nörttiä.. Asenneltiin läppäriin kuvankäsittelyä ja puhelimen yhteysohjelmia jotta blogin kirjoitus sujuisi myös tien päältä. Ja tuntuu sujuvan.. :) Terveisiä hotelli Avasta! Nimesimme saman tien koneen Bläppäriksi. Rakkaalla lapsella..

Hotellin muihin aktiviteetteihin kuului rallin tuijotus sekä saksankielelle dubatun Sledgehammerin seuraaminen. Huvinsa meilläkin, tosin halvat sellaiset.

Nyt simmut tummuu joten over and out
Mike