Torstai meni kamojen kanssa puljaillessa. Varastolla käytiin läpi Lovexin valokattausmuutoksia ja erinäisiä johtoihin liittyviä asioita. Illalla 22:00 vasta kotiin tutumaan.

Perjantaiaamu valkeni pilvisenä ja kovin sateisena, mutta eikun Nokialle koulun aloittajaiskonserttia äänentoistamaan. Jännitysmomenttia päivään tarjoili se, että kyseisen konsertin jälkeen olisi suoritettava maailman nopein kamojen purku ja siirtyminen Orivedelle Rönnin lavalle Lovexin kanssa. Konsertti meni tietysti vartin yliajalle, mutta Lovex sai silti tekniikkansa melkein ajallaan. Team masanikomike hoiti Nokian kamat autoon uudella rataennätysajalla 14 minuuttia 20 sekuntia.. Orivedellä vauhti oli jo hieman hitaampaa mutta kaikki valmistui silti ajoissa. Linjachekissä allekirjoittanut opetteli uusia asioita kitaroista etupään vahdin opettamana. Ennen keikkaa ehti olemaan ihan rauhassa ja syömään ensimmäistä kertaa koko päivänä..
Opetus tuleville roudareille osa 1: Syö aina kun siihen on mahdollisuus, käy toiletissa aina kun siihen on mahdollisuus, koskaan ei tiedä seuraavan mahdollisuuden ajankohtaa.
Allekirjoittanut on noudattanut opetusta orjallisesti..

Tunnelmaa Orivedeltä:

158817.jpg
huomaa huima tauointi by SPR

Oriveden keikan jälkeen pääsi kohtuu aikaisin kotiin omaan sänkyyn nukkumaan, joka oli kivaa vaihtelua.
Lauantaille varasimme paljolti aikaa Tampereelta Kuopioon siirtymistä varten. Silti meinasimme myöhästyä koska kukaan teknikoista ei huomannut ottaa huomioon Jyväskylän rallien vaikutusta menoliikenteeseen. VIRHE!! Jämsän kohdalla tie oli aivan totaalisen tukossa. Tienkäyttäjän infolinja tiesi kertoa keskituntinopeuden olevan 22 km/h kyseisellä kohdalla.

158818.jpg
"vähän" jonoa

Paniikkipuhelu soitettiin Kuopioon järjestäjälle ja tilannetiedotus annettiin. Lupasimme tehdä kaikkemme jotta meidän osuus alkaisi ajallaan klo: 20:00 ja pyysimme jo valmiiksi liudan apukäsiä auttamaan lavan valmistelussa. Jämsän jälkeen tie kuitenkin alkoi vetämään ja olimme Kuopion torilla hieman yli seitsemän. Huolimatta tuuraajasta etupäässä teknikkoryhmämme ylitti itsensä ja olimme valmiita shown aloitukseen 19:47 eli meille jäi 13 spare minuuttia. Näin sitä mennään.. :)
Keikan jälkeen foh-äänineiti kertoi, että on villi fiilis, kun samalla hetkellä kun laittaa bassoa isommalle, maa jalkojen alla alkaa täristä. Meniköhän liian isolle? Onko kyseessä maanjäristys? Räjähtääkö koko maailma tämän keikan takia?

Myöhemmin tapahtunut selittyi keikkapaikan alla sijaitsevalla parkkihallilla.

158819.jpg
Keikkatunnelmaa Kuopion torilla

Keikan ja loppuroudauksen suorittamisen jälkeen suoritettiin siirtyminen hotellille siistiytymään. Tekniikka piti tuotantopalaverin allekirjoittaneen huoneessa ja samalla kirjoittelen tätä tarinaa. Totesimme päivän olleen tapahtumarikas sekä jännittävä mutta kovin mukava. Itse koin hauskan yllätyksen kun tapasin pitkästä aikaa radiopersoona Peltsin. Tutustuimme vuosia takaperin kun soittelin levyjä ja osallistuin Peltsin juontamiin DJ SM kisoihin. Pari huimaa seikkailua on sen jälkeen yhdessä koettu, mutta nyt emme ole muutamaan vuoteen törmänneet.

Tuotantopalaverin ja tämän tarinan päätteeksi siirrymme ottamaan yhdet alakertaan ja sitten nukkumaan. Tähän loppuun pieni kevennyskuva. Kuvassa on kaksi monitorimiksausjärjestelmää, Helloweenin ja Lovexin..
158824.jpg
Isoveli vasemmalla ja pikkusisko oikealla

Kuopio vaikenee, mutta vain hetkeksi
Mike