Hämmentävä olo. Istun keikkabussissa ja meidän oli tarkoitus startata klo: 10:00 kohti Juvaa. Niin oli siis tarkoitus.. Mutta nyt kello on 11:02 ja bussimme nokka on kohti Lielahtea. Mielestäni liikumme väärään suuntaan. Selitys:

Kello 10:15 soitin rumpalille joka oli ainoa porukasta uupuva hahmo ja herätin hänet. Rumpalin vastaus kysymykseen missä sä olet sisälsi voimakkaita kirosanoja + maininnan heräämisestä Ikaalisissa. Ei hyvä. Noh onneksi tour damager Marko oli laskenut sen verran aikaa siirtymiseen Juvalle, ettei paniikkia vielä ole. Pienen säädön jälkeen ratkaisuksi muodostui rumpalin siirtyminen jonkun kyydillä lujaa kohti Tamperetta, me taasen lupauduimme siirtämään bussin Lielahteen automarketin pihaan jossa suoritetaan samalla bussin kevyttä siistimistä. Tyhjät pullot pois yms. Ehkä tämä tästä vielä..
Voisi vaikka masentua, mutta mitä suotta, kun ei siitäkään tulisi kuitenkaan mitään.

Eilinen "dj"-veto meni kivasti. Sain nauttia kivasta seurasta ja katsella rapujen syömistouhuja. Itse en moisiin ötököihin uskaltanut koskea.. Onneksi myöhemmin löytyi myös ravuton menu. Risteilymme alkoi Tampereelta Laukontorilta ja välisatama toimi hyvinkin kansainväliset mitat omaava Nokian Satama. Vaikka olen ikäni Nokialla asunut ja tiennyt kyseisen laiturin olemassa olon, huomasin vasta nyt hienon kyltin.

172909.jpg
Kuvassa myös risteilyaluksemme..

Nyt siis odotellaan rumpalia kyytiin ja sitten mennään suorittamaan keikka Juvalle josta tarinoidaan myöhemmin lisää.

Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Mike