Kovasti aiemmin kehuskelin aiheella koko sininen PA Juvalle mukaan. Nythän on ilmennyt, että Juvan Kaarihallissa meitä odottaa festarityylinen kattaus. Eli me viemme paikalle vain välttämättömimmän kaluston, joka sisältää soittimet sekä monitorilandian + teknikot.
Oli käynyt jonkun tason kommunikaatio katkos tai virhe. No näitähän sattuu joka työpaikalla ja meidän tapauksessa tuo tarkoittaa vain sitä, että roudaamme vähemmän tavaraa mukanamme.

Tällä viikolla hoidin meille uuden varastotilan. Korkeutta ja neliöitä tuli lisää enemmän kuin hintaa, joten homma oli kannattava. Vielä on työn alla mitä tehdään vanhalle varastolle. Luovutaanko siitä vai tehdäänkö siitä paja kaikenlaista korjaamista ja rakentelua varten. Eiköhän tähän asiaan saada ensi viikolla jonkinlainen selko kun selvitellään yhteistyökuvioita uuden varaston suhteen valmiiksi. On nimittäin tarkoitus vuokrata osa uudesta tilasta Uniklubin tekniikalle ja mahdollisesti tehdä uudelle varastolle soittotila jossa Lovex ja Uniklubi kykenevät treenaamaan. Tosin tästä pitää vielä palaveroida ja tehdä suunnitelmia.

Tänään on itsellä melkein vapaa ilta. Menen tosiaan yrityskekkereille soittelemaan levymusiikkia ja viihtymään vähän itsekin. Yöllä saatan vielä eksyä tsekkaamaan entisen työnantajan nykyisen keikkakunnon kun Dingo valtaa Ilveksen yökerhon.
Katotaan jaksaako vanha vielä sinnekin.

Palailemisiin.. Mike