Tänään lähdetään vaihteeksi Helsinkiä kohti. Hyökkäyssuunnitelmassa kohteena on Nosturi niminen rock-pyhättö Suomen etelärannalla. Lähtö on kuitenkin "hieman" aikainen kello 10.00 kun ottaa huomioon, että Helsinkiin ajaa maksimissaan reilun 3 tuntia, tuolla meidän keikkakodillamme. Mutta aikainen lähtö on oikeutettu koska menemme hakemaan uusia kamoja kitaristeille ja sitten oli vielä jotain kokouksia tai haastatteluja poppareilla ohjelmassa.. Tai molempia. En minä tiedä. Olen täällä vain töissä.

Kello on nyt 08:43 ja eilinen "en mä jaksa lähteä huomenna" mieliala on vaihtunut "oisinpa jo bussissa" henkeen. Oletteko muuten huomanneet, että PMMP on jyvällä asiasta Matkalaulu kappaleessaan? Mulla ainakin on joskus tien päällä sellainen olo, että ei olisi niin väliä päästä perille ollenkaan. Toisinaan taas fiilis on sellainen, ettei sitä maantietä jaksais yhtään. Heräävää mielenvikaisuutta? Perhaps maybe yes!

Ulkona kun on käsittämättömän syksyinen ilma, niin ajattelin keventää tunnelmaa töräyttämällä julkisuuteen pari historiallista kuvaa. Kutsukaamme tätä osiota Conan tyyppisesti "Mike on vanhan seniili teknikon rähjä, joka muistelee nyt vanhoja"

Tiedättekö mikä on yksi tärkeimmistä teknikon tehtävistä? Ja nyt siis puhumme bändin esitystekniikkaan liittyvästä teknikosta eli roudarista :) Tietenkin huolehtia siitä, että bändin jäsenillä olisi tien päällä ja esiintyessään mahdollisimman hyvä olla. Alla olevassa kuvassa on esimerkki siitä, kuinka voi käydä, jos teknikot eivät hoida hommiaan. Poppari parka on hukannut päänsä.. Auts! That's gotta hurt! Mutta ei hätää, pää löytyi ja keikka jatkui :)

235727.jpg
Päätön poppari on siis tuo musta hahmo D kirjaimen alla..

Ollessani töissä kyseisen kokoonpanon mukana, perustimme erään tv-ohjelman innoittamana monitoriteknikko Joonaksen kanssa "Keisi tuunaamon" (Keisi = case = yleensä suuri, aina painava, puulaatikko). Tuunasimme tasan yhden casen huiman uramme aikana yhdessä, Joonashan tuunasi vaikka mitä caseja muuten.

235732.jpg
Mikä TV ohjelma inspiroi meitä? Oikean vastauksen ensimmäisenä kommentoineelle tiedossa hieno yllätyspalkinto, joka hankitaan todennäköisesti joltain huoltamolta :)
Muistakaa siis kommentoidessanne jättää myös maili-osoite..

Hei, nyt meidän blogissa on myös kilpailu. Onpa hienon interaktiivista!

Nyt pitää ruveta harkitsemaan aamupalan hankkimista, koska bussin lähtöön on jo alta tunti.

Muuten syy suuren juhlan tuntuun on se, että valohahmomme Mazai täyttää vuosia lauantaina.. Paljon onnea jo näin etukäteen ja lauantaina keksitään herralle jotain kivaa. :)

Mies lähdössä tien päälle.

Mike