Maanantai sujui viikonlopusta toipumiseen, enkä saanut oikein mitään aikaan. Tiistaina meininki olikin sitten toinen.

Tiistaina mentiin rymistellen asentamaan aiemmin mainittua taustamusiikkijärjestelmää. Kohde oli siis Gantin myymälä Lempäälään avattavassa Ideaparkissa. Liike oli kaikkea muuta kuin valmiin oloinen mennessämme paikalle. En yhtään ihmettele, mikäli kaupan pitäjiä olisi hieman jo jännittänyt tiistaina kauppansa rakentamisen aikataulu. Keskiviikkona nimittäin vietettäisiin pressi ja kutsuvieras avajaisia.

280966.jpg
Avajaisiin n. 24 tuntia aikaa..

Me saimme settimme paikoilleen kohtuullisen nopeasti ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Tilaan asennettiin 6 kpl EV Evid 4.2 kaiuttimia (valkoisia tietenkin), Marantzin vahvistin sekä Teac merkkinen 5 cd:n vaihtaja. Kaikki piuhat saatiin kulkemaan kaupan rakenteiden sisällä piilossa. Homma oli hivenen raskasta välillä, mutta lopputulos hyvitti kaikki ponnistelut.

KESKIVIIKKO On the Rocks

Keskiviikkona suuntana oli Helsinki. Matkalla poimittiin vielä Hämeenlinnasta kyytiin Julianin uudet Kumu merkkiset rummut.

Matkaan lähtö oli taas säätöä. Allekirjoittanut sai edellisenä iltana tiedon, että lähtö aika on 14:30 tutusta paikasta. Tämän ajan ilmoitin myös valoseppä Masalle. Sen jälkeen annoin jostain syystä itseni uskoa, että lähtö aika on 15:30. Kävin siinä kahden pintaan suihkussa ja silloin iski joku ihme fiilis tosta lähtöajasta, joka sai minut soittamaan Masalle ja varmistamaan asian. Herralla oli ilmeisen vaikeaa pysyä pokkana kertoessaan minulle asioiden oikean laidan. Mulle tuli "hieman" kiire bussille, koska matkalla piti hoitaa pankkijuttuja. Olinkin siis myöhässä bussilta 7 minuuttia. Näin sieluni silmin otsikot iltapäivälehdissä: "Mr. Täydellisyys mokasi! EI-mies myöhästyi! Lovex keikan toteutuminen vaarassa. Lue koko tarina sisäsivuilta.."

Onneksi muutkin säätivät enkä saanut selkääni.. Loppupeleissä pääsimme matkaan n. tunnin aiottua aikataulua myöhässä, joka tietenkin vaikeutti muiden ihmisten elämää. Pyydämme anteeksi koko ryhmä yhteisvastuullisesti. Paitsi Masa ei pyydä. Se oli ainoa joka oli ajoissa ja hoiti hänelle langenneet tehtävät todella vastuullisesti. Mutta siis muut pyytää anteeksi. :)

Matkalla Helsinkiin tosiaan poimittiin kyytiin ne paljon puhutut uudet Kumun rummut.

281001.jpg
Arvatkaa kuka meinaa haljeta onnesta. Eräille joulu tuli tänä vuonna hivenen aikaisin..

Keikkamestoille päästyämme pyrimme suorittamaan nopeaakin nopeammen roudauksen ja siten kuromaan kiinni hukkaamaamme aikaa. Uusia rumpuja kasatessa huomasimme pienehkön ongelman.. Kumun bassorummussa ei ole aukkoa etukalvossa vaan se sijaitsee rungossa sivulla. Kyseinen aukko on niin pieni tässä kyseisessä bassarissa, että meidän juuri hankkimamme E901 mikrofoni ei mahdu rummun sisään. PRKL! Jouduimme siis vaihtamaan mikin takaisin edelliseen Beta 52 malliin. Rummut myös soivat kalvoratkaisujen takia paljon pidempään kuin edeltäjänsä. Joten painimista riittää sillä saralla ennenkin korvamonitorointi on taas viimeisen päälle helmi.

Lämppäribändinä keikalla toimi Frail niminen orkesteri Jyväskylästä. Mainioita hahmoja ja hauska oli huomata, että heitä miksaa henkilö, jota olen itse miksannut pari vuotta sitten. Pidin kovasti herran laulusoundista silloin kun häntä sain miksata ja nyt pidin kovasti herran bändille loihtimasta äänimaisemasta.

281012.jpg
Frail

Keikkamme oli ok. Voiko tylsemmin sanoa? Porukkaa oli katsomassa kourallinen. Eturivissä oli joukko hyvin äänekkäitä saksalaisia tyttöjä, jotka kyllä ottivat tilaa haltuun. Jossain kohtaa keikkaa jouduin yhtä heistä poistamaankin hieman bändin tilasta, koska tyttö istahti Sammyn pedaalien päälle. Tunnelma oli siis ajoittain kovinkin tiivis.. ;)

Keikan jälkeen kamoja pakatessa Marko esitteli Jasonin basson uuden kodin. Kyseessä on tänä vuonna täysi-ikäisyyden saavuttanut vähän käytetty, hädin tuskin sisäänajettu laukku, joka siis tulee sen teipillä korjaillun tilalle.

281016.jpg

Nopean ravintolasta poistumisen jälkeen painuin rumpalin viereen nukkumaan kotimatkan ajaksi. Siitähän alkaa tulla tapa.. :)

Miken niksinurkka roudareille tai sellaisiksi aikoville.

Jokainen mikkijalkojen kanssa tekemisiin joutunut tietää, että niissä olevat muoviset johdonpidin nipsukat ovat katoavaa laatua ja niitä löytyy milloin mistäkin, mutta liian harvoin itse mikkijalasta.

281019.jpg
Nipsukka ihan omalla paikallaan auton penkillä :)

Kyseinen muovinpala toimii todella tyylikkäänä rahatukon pitimenä. Ja antaa ympärillä olevillesi signaalin, että olet menestyvä roudari, kun näkevät sinun käsittelevän valuuttaasi tällaisen apuvälineen kera. Ohessa mutama selventävä kuva..

281021.jpg
Roudarin märkä päiväuni..

281022.jpg
Roudarin kohtuu realistinen toive..

281024.jpg
Roudarin todellisuus..

Kannattaa siis ryhtyä roudariksi!

ja nyt ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Mike