Viime viikonloppu oli keikoilla maustettu, mutta allekirjoittaneella ei sattunut kameraa mukaan reissuun :(
Ja tietenkin heti perjantaina olisi ollut keikkapaikalla paljon kuvattavaa. Olimme Lappeenrannan urheiluhallissa, jossa oli meidän lisäksemme esiintymässä Dizzy niminen bändi. Aivan loistava ryhmä livenä. Pidin kovasti. Lisäksi paikan päällä esiteltiin erilaisia urheilulajeja ja oli kaikkea muutakin hässäkkää.

Kuvattavaa olisi siis riittänyt, mutta minkäs teet.

Itse keikan suoritus tuntui hivenen hassulta. Paikalla oli varmaan 2000 henkeä, mikä kyllä oli hieno asia. Mutta kun esiinnytään isossa urheiluhallissa jossa on puolet salin valoista päällä, se hieman syö fiilistä. Muuten mahtava ilta. Apukäsiksi meille annettiin käyttöön nuorehkoja henkilöitä jotka tekivät työnsä hienosti. Kuvailinkin heitä termillä "terhakoita ja ahkeria kuin suomenhevoset".

Keikan jälkeen oli edessä hotelliyö. Majoitumme Lappeenrannan keskustassa olevaan ketjuhotelliin. Valohenkilö Masan kanssa ensin etsimme bussille ilmaista parkkipaikkaa ja vajaan tunnin pyörimisen jälkeen sellaisen löysimme. Majatilaksemme saimme huoneen jossa saa tupakoida :( Ei hauskaa ihmiselle joka ei polta. Kylläpäs mä nyt taas valitan. Toisaalta täytyy olla asioiden aika hyvin kun miettii millaisista asioista mä avaudun :)

Lauantaina siirryttiin Porvooseen tarjoilemaan rock-sirkustamme. Paikka löytyi nopeasti ja roudaus oli helppo. Ramppia pitkin suoraan esiintymistilaan. Tila oli koulun juhlasali joten etupäänvahti sai taistella illan salin ääni heijastuksien kanssa. Meitä ennen esiintyi paikallinen hevibändi, mutta en nyt voi kehua heitä, koska en ehtinyt heitä kuuntelemaan. Sääli. Suoritimme nimittäin samaan aikaan toisen kitaristimme Sammyn kanssa tietoteknisiä töitä. Nörtteilimme. :)

Keikka loppui ajoissa ja parin tunnin aherruksen jälkeen lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Silloin iski aivan mieletön sumu. Eteenpäin näki ehkä 30 - 40 metriä. Jos sitäkään. Se on aika vähän näkyvyyttä kun otetaan huomioon, että auto liikkui koko ajan eteenpäin mutkaista tietä. Hengissä kuitenkin päästiin kotiin asti.

Nyt viikolla olen ahertanut varastomuuton parissa sekä saanut yllätyspyynnön suunnitella taustaäänentoisto erääseen avattavan kauppaan. Kauppa aukeaa ensi viikolla, joten hivenen kiirus meinaa tulla. Homma alkaa kuitenkin olla toteutusta vaille valmis. Eli kaiuttimet, vahvistin ja cd-soitin on valittu. Ilmeisesti alkuviikosta sitten ne pitäisi paikoittaa paikoilleen. Katsotaan saisiko siitä reissusta kuvamateriaalia kasaan.

Nyt lopetan tältä erää.

Loppuun tarjoillaan Sammyn ottama kuva allekirjoittaneesta. Popparien mukaan yhdennäköisyys on ilmeinen.

271815.jpg

Pitäkää kaikki itsenne ihmisinä ja niin edelleen..

Mike