*siirtyy onnellinen pikkupoika tilaan*
Joskus loppukesästä, alkusyksystä puhuin meille hankittavasta uudesta mikkikattauksesta. Pienien viiveiden ja muiden hankaluuksien jälkeen kävin eilen hakemassa kuriirilta paketin aivan uunituoreita kauniin mustia mikrofoneja.

AIVAN KUIN JOULU OLISI

Voi sitä riemua ja pakettien repimistä varastolla, kun pääsimme Masan kanssa laatikkoa purkamaan. Huomenna torstaina ilmeisesti pamautetaan osa, ellei jopa kaikki uudet mikit ensikertaa tulille yleisön eteen. Jännityksellä odotamme vokalistimme reaktiota kun langaton mikki vaihtuu aivan erilaiseksi. No eiköhän se käteen istu tämäkin.

Nyt on siis mikkilistaus seuraavanlainen:
Sennheiser mikkikattaus
BD E901
SD E905
TOM's   E904
O/H's     E614
GTR's   E606
VOC's E935
Lead voc SKM 935 + EM 500

Kaikki siis yhdeltä ja samalta valmistajalta. Kokemuksia tullaan varmasti kirjaamaan tänne niin minun kuin myös etupään vahdin toimesta. Kitaramikit otettiin tavallaan koemielessä. Tähän astihan olemme ottaneet kitarat suoraan vahvistimien d.i. ulostulosta vaihtelevalla menestyksellä. Voi olla, että siirrymme vallan mikittämiseen tai pidämme mahdollisesti tuon d.i. ulostulon myös käytössä mikkien rinnalla.

Toinen uutuus jota tällä viikolla on varastolla ihmetelty, on Chamsys pc-wing valo-ohjaimen kaveriksi hankittu kosketusnäyttö. Kyllä nyt kelpaa valovelhon maalailla, kun voi heittää hiiren varastonnurkkaan.

Mutta takaisin uusien lelujen pariin. Kuvia tulee joskus.. ehkä jopa näistä uusista leluista.

M