Onko olemassa elämää rakkauden mystisen äksän ulkopuolella?

Lovexin ollessa tauolla on kolmen ämmän kopla hajonnut eri suuntiin.
Marko tekee työtä siellä täällä äänen parissa, mutta hän tekee sitä aina ja koko ajan. Ainakin aina kun soitan hänelle.
Masa on tehnyt ahkerasti dj-keikkoja ja muutamia vierailuita valotiskin taakse ahertaen Carmen Grayn keikkojen valaisun parissa.
Itse olen yrittänyt pitää vapaata ja vieraillut välillä Carmen Grayn monitorivastaavana. Tuliko tuossa mainittua tarpeeksi monta kertaa CARMEN GRAY?

Mutta miten tämä kaikki sai alkunsa? Joudutaan mainitsemaan toinenkin kotimainen bändi.
Nimittäin INDICA..

317063.jpg
8.12.2006 Koskilinna, Kyröskoski

Olimme siis tekniikan toimittajan ominaisuudessa paikalla. Me = Minä, Masa ja apuroudarin vastuullisessa roolissa toiminut Julian Drain*.

*special guest star

Päivä oli täynnä teknistä häröilyä. Mehän siis vuokrasimme uuden varaston tuossa syksyllä. Ja samaan varastoon meidän kanssa majoittui Uniklubin tekniikka. Eli heidän tekninen kalustonsa. Ja kun tätä keikkaa alettiin suunnitella päädyimme vuokraamaan heiltä osan tavaroista. Esim. koko PA:n.

No kyseinen kalusto oli ollut jollain erikoiskeikalla ja UK:n tekniikan pojat totesivat, että pääteräkissä pitää säätää jotain ennenkuin voimme mennä sillä keikalle. Ja ko. säätö tehtäisiin nopsasti tuolla uudella varastolla, ennen kuin alkaisimme pakata kamoja keikkaa varten. Tässä kohtaa kaikki näytti vielä hyvältä. Sitten UK:n tekniikan edustaja menee varastolle, kytkee pääteräkin* kolmivaihepistorasiaan ja laittaa ensimmäisen päätteen päälle. POKS!! johdonsuoja-automaatti* menee pois päältä. Mitä v*tt*a? Toinen pääte päälle ja sama tilanne.. Alkaa huolestuttaa.. Pientä tutkimista ja ihmettelyä.. Rikki ne on.. Miksi? Koska? Missä? Pienen paniikin jälkeen todetaan, että minulta löytyy pääterack jota voimme pienellä säädöllä käyttää tähän keikkaan. Ja ei muuta kuin matkaan.

*
PA = Kaiuttimet ja vahvistimet
Pääteräkki = Yleensä vanerista ja alumiinilistasta valmistettu laatikko johon on pakattu PA:n päätevahvistimet
johdonsuoja-automaatti = eräänlainen sulake

Paikalle saavuttuamme alkoi hirveä roudaus ja rakentaminen. Tässä kohtaa mukaamme eksynyt rumpalin oloinen apuroudari pääsi loistamaan..

317082.jpg
Julian teippaa johtoa seinään kiinni

Säätöjen, vääntöjen ja erilaisten ihme kääntöjen jälkeen setti oli kasassa. Soundcheckien jälkeen alettiin odotella illan ensimmäistä esiintyjää Indicaa. Tällä kertaa esiintymässä oli siis Indica sekä Carmen Gray ja koska Indicalla oli tulenpalava kiire toiselle keikalle, esiintyivät he ensimmäisinä.

317089.jpg
Rok!

317088.jpg
Rokimpi!

317090.jpg
Rokein!

Indican jälkeen vuorossa oli Carmen Gray joka veti älyttömän kovan setin siitä huolimatta, että suurin osa yleisöstä poistui heti Indican lopetettua. Hyi! Tuhma yleisö!
Poikien monitorimaailmaa oli kiva vahtia, vaikka keikan loppupuolella olikin hieman tekemistä kun kosketinsoittajan monitorikaiuttimesta alkoi kuulua pelottavia ääniä. Vähän aikaa juostiin ja tehtiin kovasti korjaavia toimenpiteitä. Vika jäi loppupeleissä hivenen mysteeriksi kaikille mukana olleille.

Noh, tuon kerran jälkeen olemme toimittaneet muutaman muunkin keikan tekniikan Carmen Graylle ja suosittelen kaikille tutustumista myös heidän tuotantoonsa..

317092.jpg
Soinnintarkistusta Espoon Awalonissa.

317093.jpg
Tuleeko pellit? Kuuluuko snare?

317094.jpg
Rock and or Roll show!

Espoon Awalon on siitä legendaarinen mesta, että esiintymislavalle mahtuu bändistä rumpali, loput soittajat saavatkin sitten soittaa ja villitä yleisöä tanssilattialta käsin. Lisäksi paikassa on sähköä olemassa juuri sen verran kuin normaalisti käytämme pelkälle äänelle.. Eli sitten "vähän" karsitaan valosettiä ja yritetään saada edes jotain lamppua toimimaan siellä. Mutta muuten tosi kiva paikka.. ;)

Lisää Carmen seikkailuja on vielä luvassa ainakin allekirjoittaneelle, ennenkuin Lovex tekee paluun keikkalavoille. Lovexin paluuta kyllä odotetaan tekniikan keskuudessa kovasti ja kaikenlainen ennakkovalmistelu moiseen on jo aloitettu. Eli ilmeisesti lisää mikkejä ja lisää kanavia on tulossa käyttöömme kevät kaudelle. Siitä lisää myöhemmin.

Osa saattaa muistaa täältä blogista kuvan minusta viime kesältä, kun olin keikan yhteydessä ottanut "tatuoinnin". Ilmeisesti olen addiktoitunut "tatuointeihin", vai mitä luulette?

317102.jpg

317106.jpg

Tänään pidän Masalle, Markolle sekä dj-hahmoilleni pientä saunailtaa tai pikkujoulua tai isoajoulua tai..
Anyway, alan siis latautua siihen. Palataan!

Mike Daman