Kiva viikko takana. Torstaina kävimme Lovexin kanssa riehumassa Jyväskylässä. Matkaan lähdettiin jo keskiviikko iltana johtuen torstain eksoottisesta aikataulusta; sisäänroudaus alkoi klo. 07:00 aamulla! Kyseessä oli siis messukeikka Next Step messuilla.

Itsellä oli ainakin hieman perhosia vatsassa kun lähdimme matkaan. Pohdin pitkin keskiviikkoiltaa, että mitä mahdoimme unohtaa. Kuitenkin edellisestä kunnon Lovex keikasta oli aikaa yli kuukausi. Torstai-aamun valjetessa kävi selväksi, että olimme pakanneet kaiken tarpeellisen mukaan. Hyvä juttu! Oli aika erikoista rakentaa lava valmiiksi sekä suorittaa soundcheck ja ehtiä sen jälkeen hotelliin aamupalalle. Tai ehtiä ja ehtiä.. Me tekniikan kolmikko saavuimme aamuapalalle 09:15 kun aamupalan tarjoilu aika kesti vain yhdeksään asti. Kiltti tarjoilija kuitenkin antoi armon käydä oikeudessa ja saimme vatsamme täyteen.

Aamupalan jälkeen kävimme Julianin kanssa hieman toimistotarvikeostoksilla. Alla olevista kuvista näkee eron popparin ja teknikon toimistotarvikkeostosten välillä.

365039.jpg
Popparin toimistotarvikkeostokset

365044.jpg
Teknikon toimistotarvikeostokset

Eli meillä oli nyt käsissämme aivan uutuuttaan kiiltelevä toimisto molemmilla :) Julianin toimistoon tutustuessamme perustimme epähuomiossa bändin nimeltä Saviours of Jazz eli teimme hotellihuoneessani yhdessä musiikillisia kokeiluja..

365051.jpg
Studio pic 1

365052.jpg
Studio pic 2

Studio sessioiden tulokset saattavat tulla joskus jopa julkisiksi. Kyseessä on huimat n.23 sekuntia pitkä jazz henkinen märäytys jossa Julian hoiti ohjelmoinnit sekä toimi äänittäjänä ja minä kiekaisin vokaaliosuudet. ;)

Sitten olikin aika siirtyä keikalle. Kävihän kello jo melkein puoltapäivää. Varhaisesta ajankohdasta huolimatta keikko oli varsin riehakas tosin hivenen lyhyt. Vain 30 minuutin pituinen. Ohessa muutama tunnelmakuva keikasta.

365057.jpg

365058.jpg

365059.jpg

Perjantaina oli vuorossa Vuonna 85 klubi Amarillossa. Etupään tutkaparina toimivat Marko sekä allekirjoittanut. Marko miksasi ja itse valaisin.
365068.jpg
Marko miksaa

365069.jpg
Mike valaisee

Bändin vieraana oli tällä kertaa Olli Lindholm. Itse olin ainakin innoissani koska pidän Yö-yhtyeen tuotannosta kovasti.
365073.jpg

365075.jpg

365079.jpg

Hieman ennen keikan alkua koin iloisen yllätyksen kun huomasin yleisön joukossa vanhan hyvän ystäväni Jukan. Jukka on soitellut aikojen alussa kanssani levyjä ja pidimme kerran eräässä ravintolassa maailman paskin biisi kilpailuakin keskenämme alkuillasta. En tosin muista voittajabiisiä.. ;)

Jukkaa ei tarvinnut paljoa houkutella valotiskin taakse muistelemaan menneitä.

365086.jpg

365087.jpg
Jukka tulkitsee

Illan ehdoton kohokohta koettiin keikan lopuksi. Paikanpäällä olijat nimittäin pääsivät todistamaan todellista pop-historian kirjoitusta. Olli lauloi viimeisenä kappaleena Joutsenlaulun, jota hän ei ole kuulemma yksin laulanut julkisesti koskaan ennen.

365096.jpg
Alabama Houseband feat. Olli Lindholm - Joutsenlaulu

Lauantai-iltana koettiin lisää hauskoja hetkiä musiikin parissa, kun Lovexin pojat nousivat lavalle eräässä tamperelaisessa ravintolassa. Paikassa oli eräänlaiset jamit.

365103.jpg

Ja koska kyseessä oli jamit nähtiin poikien kanssa lauteilla myös muita laulajia..

365106.jpg

365108.jpg


Ja "laulajia"..

365114.jpg

Illan aikana kuultiin Lovexin esittämänä hyvin mielenkiintoinen cover-versiointi eräästä kappaleesta. Paikalla olijat tietävät mistä. Muut joutuvat odottamaan jännityksellä, josko pojat sitä veivaavat toistekin..

Tällaista menoa tällä erää..

Minä jatkan sunnuntain viettämistä sohvalla.

Mike