Hello!

Täällä ollaan Turussa odottamassa ja valmistautumassa huomiseen. Mutta paljon on taas välissä tapahtunut viime blogi merkinnän jälkeen.

Viime viikonloppu meni vähän pipariksi.. Meidänhän piti mennä suorittamaan muutamat keikat, mutta valitettavasti ne jouduttiin peruuttamaan/siirtämään johtuen Theonin sairastumisesta. Joten case-tehdas puksutti siloin myös viikonloppuna. :) Muuten käytin ajan tapaamalla ystäviä rentoutuen.

Eilen torstaina lähdettiin poikien kanssa liikenteeseen oikein keikkamielellä pitkästä aikaa. Suunnaksi otettiin Turun satama. Siellä nousimme Viking Linen Isabella laivalle viihdyttämään abi-risteilijöitä.

398355.jpg
Laivaan menossa..

398358.jpg
Ei hitto! Se jätti meidät!! Mitä me nyt tehdään?

Pääsimme laivaan n. 20.00 sisään ja siitä se helv..siis tehokas toiminta alkoi. kauhealla höökillä kamaa kasaan postimerkin kokoiselle lavalle. Laivan omista teknikoista oli "tosi paljon" apua.. Muistivat he kertoa meille väliaikoja siihen koska  risteilyvieraat saapuvat sulostuttamaan iltaamme. No, sen lisäksi, että pitkään aikaan ei olla oltu kunnon keikoilla, niin Marko otti tälle reissulle ensimmäistä kertaa mukaan uuden mikserin etupäähän. Ennen käytössämme on ollut Yamahan DM1000 digimikseri. Digipuolella pysyttiin, nykyinen valinta on Innovason SY40 tiski.

Pientä patch-hässäkkää oli, mutta aika nopeasti ne selvitettiin. Keikasta itsessään, ei ole paljon kerrottavaa. Tai no pojat soittivat viisubiisin Anyone Anymore, joka sai porukan hyppimään kiitettävällä tavalla. Lisäksi keikan lopetti toinen uusi tuttavuus. Eli poikien versio Backstreet Boysin Larger Than Life kappaleesta.

398360.jpg

398362.jpg

398365.jpg


2500 samanhenkistä juhlijaa laivalla ja sinä. Kuvittele tilanne.. Käytin kuitenkin ylimääräisen ajan (minkä???) hyväkseni ja tutkin millaisen lajin kanssa olimme tekemisissä. Yleisön joukossa oli ainakin yksi hyvin valveutunut juhlija, välttääkseen eksymisen laivan sokkeloissa hän oli antanut tatuoida käteensä tärkeän numerosarjan.. Ilmeisesti kyseessä oli hänen pesimäpaikkansa numero.. :)

398364.jpg

Keikka oli torstai-iltana 23.00 - 24.00. Jonka jälkeen teknikoille koitti kissanpäivät. Heti keikan jälkeen alkoi raivokas kamojen purku. Meillä oli aikaa tasan tunti purkaa kamat ja siirtää ne autokannelle ja bussiin. 01.00 meidän oli määrä jäädä laivan kyydistä Långnäsin satamaan.

Alaa tuntevilla tiedoksi: Mukanamme oli koko backline, monitorilandia, mikit sekä etupää + oma kaukokaapeli. Kaikista haastavin temppu purkuvaiheessa oli kerätä kaukokaapeli pois juhlijoita kiusaamatta. Ja sen jälkeen hauskuus vasta alkoi. 2500 ihmistä tuntui ryhmittyneen täysin lavan ja roudaukseen käytetyn hissin väliselle kulkuväylälle. Lisäksi hissi oli tietenkin yleisöhissi.. Joka ei ainakaan helpottanut tavaroiden siirtoa..

Muutamaa minuuttia yli  yhden saimme kuitenkin keikkakotimme ulos laivan uumenista. Tunnelma oli tässä kohtaa todella hilpeä..

398385.jpg

Sitten vietimme hauskaa keskenämme sataman huikeassa terminaalissa odottaen Amorellaa, jonka kyydissä pääsisimme takaisin Turkuun ja viisuihin.

VIISUT PERJANTAI

Perjantaina saavuimme Turun satamaan puoli kahdeksan aikaan aamulla. Masa siirsi bussin hienosti satamasta Caribialle ja pääsimme jatkamaan lepäilyä. Iltapäivällä oli ohjelmassa harjoitukset, jota ennen minä ja Marko valmistelimme soittimia esityskuntoon. Masa liukesi aamupäivällä muille keikoille.


398387.jpg
Marko valmistelee peltiä kuntoon.

398394.jpg
Julian ja rumput nimiset lyömäsoittimet. KUMU rules!

398395.jpg
Julian perspektiiviä lavalla..

398396.jpg
Yy, kaa, koo

ROCK!!!!
398398.jpg

Harjoitusten jälkeen minä kävin varmistamassa, että muiden harjoitukset eivät suju suunnitellulla tavalla..

398401.jpg
Irti ja karkuun..

Iltapäivä meni allekirjoittaneella muilta osin siihen, että yritin saada internetin toimimaan huoneessani sekä pienillä nokosilla. Nokosten jälkeen Theon otti puhelinkoodia ja houkutteli minut sekä Julianin kylpylän puolelle. Siellä riehuimme kuin pienet lapset reilun tunnin ajan. Kokeilimme mm. liukumäkiä :) Sinne varmaan teemme täsmäiskun vielä huomenna aamulla ennen kenraaliharjoituksia.

Tällaista tällä erää. Mikäli luette tätä ennenkuin Suomen Euroviisu edustaja on valittu, niin
MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ LOVEXIA! :)

Moikka! Joskus lisää viisuista.

Mike "voi sitä roudari perjantai-illan viettää kylpytakissa blogia kirjoittaenkin" the Man