Pitkäperjantaina oltiin Markon ja Masan kanssa tarjoilemassa teknistä kattausta suositulle Sunrise Avenuelle. Päivä alkoi osalle meistä liian varhain, Markoa vähän väsytti, Masaa väsytti enemmän. Molemmat olivat olleet edellisen yön työn tohinassa kun minä olin saanut levätä. Lucky me.

Meidän tehtävämme oli siis kasata äänentoisto ja valaistus pystyyn + toimivaksi. Lisäksi hoidimme yhden lämmittelybändin miksaamisen. Masa itseasiassa ajoi valot molemmille lämppäreille. Päivä meni oikeastaan hirveän mukavasti. Me oltiin Markon kanssa aikataulussa koko päivä. Se ei ollut kyllä yksin meidän ansiota. Koska mm. kaikki bändit saapuivat paikalle etuajassa, helpottaen näin aikataulujen onnistumista.

Lämppäreinä toimivat Strawels sekä Heijaste. Molemmat mainioita porukoita. Kannattaa tutustua ryhmien tarjontaan.

Lovex asioista sen verran, että meillä kutkuttavat ajat kun valmistelemme tekniikkaa ensimmäisiin ulkomaan vetoihin. Kaikenlaista tekemistä riittää ja paljon on kyselty vinkkejä kollegoilta, jotka ovat ulkomaita jo kolunneet. Kiitos Liski!

Niistä reissuista sitten lisää toukokuussa kun ne saadaan suoritettua. Ensi viikonloppuna mennään äksien kanssa Mietaalle ja seuraavana Vuokattiin. Jossa myös Sunrise mestoilla. Kivaa siis tulossa. :)

Ja sitten kuvakollaasi PIIIIITKÄSTÄ PERJANTAISTA:

499875.jpg
Marko tuuppaa. Huomatkaa punapaitainen Masa neuvomassa trailerin purussa.

499879.jpg
FOH-karsina.

499886.jpg
Kosketinsoittaja seinällä.

499888.jpg
Heijasteen monitorimiksaaja Taija miksaa. (Hän taisi huomata joutuneensa kuvatuksi..)

499890.jpg
Sunrise viihdyttää. Montako kameraa?

Kiitokset järjestäjille, bändeille + vierailleille teknikoille mukavasti menneestä päivästä! Tapaamme taas jossain joskus..

Mike