Viime perjantaina oli rakentelupäivä.

Kävin parin kolleegan kanssa tuuppaamassa valot paikalliseen raskaan musiikin ravintolaan illan Alcoholica keikkaa varten. Sen jälkeen pyöräytimme pystyyn äänentoiston erääseen halliin viikonlopun liikunta-tapahtumalle, josta kulkeuduimme vielä pystyttämään pienen pienen valokattauksen yhteen kuppilaan.

Rakentelujen jälkeen ehdin kotiin hetkeksi toteamaan, että kuume yrittää nousta taas. Ihmeellistä tautia ilmassa kun ei katoa millään. Särkylääkettä naamaan ja valaisemaan Alcoholicaa. Olo oli mainio keikan aikana itsellä, bändillä ja yleisöllä. Ryhmähän siis soittaa Metallican tunnetuksi tekemiä kipaleita. Ja homma toimii. Oli virkistävää istua valotiskin takana välillä. Ikäväkseni olin liikenteessä ilman kameraa. prkl. Illan ainoa pelottava hetki koettiin encoren aikana kun yleisö sai aikaan kunnon mosh-pitin tanssilattialle. Siinä ne sitten hyppivät ja tönivät toisiaan ja minä yritin suojella valotiskiä suuremmilta osumilta kuvaajana toimineen Tonin kanssa. Tonihan mm. miksaa Uniklubin monitoreja ja Alcoholicaa luotsaava kitaristi-laulaja Eza mm. miksaa Uniklubin saliääntä. Joten tuttujen herrojen kanssa liikuttiin.

Lauantaina kävin pistämässä kamat nippuun tuon holica keikan jäljiltä ja suuntasin tekemään ääntä rock'n'roll partyihin. Hivenen rokkari ihmiset saattoivat karsastaa mustaan huppariin pukeutunutta roudarin retaletta alkuun, mutta kavereita meistä tuli.

Soundcheck meni hivenen säätämiseksi, kun bändejä oli illalle yhteensä neljä kappaletta ja soittajat tulivat paikalle omaan tahtiinsa, omassa järjestyksessään aivan randomina. Eli tuo bändeille ilmoitettu "olkaa paikalla klo. 17:00" ei aivan onnistunut kaikilta. Mutta siitäkin selvittiin hymyillen. :) Erikoista käytöstä EI-mieheltä..

Illan suorituksista haluan mainita B. Cupp & The Fill-Up's nimisen poppoon. Kolme herrasmiestä soittiminaan akustinen kitara, sähkökitara ja läskibasso. Eli ei rumpalia ollenkaan.. Ja homma toimi! Uskomaton meno ja herrat kuitenkin aloittivat illan. Toivottavasti törmäämme uudestaan.

Myös seuraavana esiintynyt Jeena (Sweet Jeena and her Sweethearts) ryhmineen hurmasi minut. Jeena saapui paikalle oman oikeasti laadukkaan sekä kalliin mikkinsä (Neumann tekee kyllä hyvää jälkeä) kanssa mikä yllätti minut. Mutta siis iloisella tavalla. Kun tuohon lisätään vielä taitava orkesteri ja kauniit tanssitytöt, oli miksaaja soundchekin jälkeen myyty. Keikka hieman kärsi monitorointi ongelmista, joten allekirjoittaneen on syytä nostaa kätensä ja huutaa "hep!".

Taas olin matkassa ilman kameraa. Mutta yritän jossain kohtaa parantaa tapani tuon kameroinnin suhteen.

Sunnuntaina oli vuorossa firmakisat tututtuakin tutumman Alabama Housebandin kera. Miksaajana Marko "täältä tuttu" ja valoseppänä allekirjoittanut.

Marko yritti vesittää päivän aikatauluja aamusta, mutta minä pysyin kovana.. ;)

Kyseinen keikka oli mahtava, lukuunottamatta keikan lopussa tiskien päälle ropissutta pientä vesikuuroa. Musa oli tuttuja turvallisia rokkihittejä niin koti- kuin ulkomailtakin. Ohessa kuvakollaasi päivästä.

490786.jpg
Arvatkaa kuka on juuri herännyt?

490787.jpg
Kreivin kattaus pystyssä. Huomatkaa kuinka hieno valoteline saadaan kongin telineestä..

490788.jpg
Ehdin käydä ennen keikkaa taas kotona tarkistamassa kuinka "lapset" pärjäävät. Kaikki tuntui olevan kunnossa. Tai siis.. Orastavaa lusikoitumista havaittavissa?

490789.jpg
Ja haetaan se fiilis! Hae se esiintyjä itsestäsi! Sä olet jumala jos sä uskot siihen! prkl!
Kuva todellakin viime sunnuntailta. Eikä esim. vuodelta -85..

490791.jpg
Paroni: Onko teillä kuuma? Onko teillä jano? Beibe beibe.. tai jotain sinnepäin.

Kuvassa kurkistelee myös Ari Toikka, joka vetää kiitettävästi porukkaa tänne blogiin.
Nimittäin tilastoista kävi ilmi, että viime viikolla hakusana, joka on johdattanut eniten ihmisiä
tänne meidän blogiin oli "Ari Toikka". Muita toimivia olivat mm."Martina Aitolehti-show", oli
siellä myös "roudarit" mainittuna. Tosin Ari voitti kyseisen kilpailun kokonaisella viidellä haulla. :)

Kaikkein eniten taitaa porukkaa tulla suoraan osoitteen kirjuuttamalla tahi sitten Lovexin sivujen kautta.

490790.jpg
Marko tuomitsee moisen lavakohkaamisen järjettömänä. Ja on hivenen hämillään.

490793.jpg
Keikka ohi ja tavarat kauniissa nipussa odottamassa maanantaita, jolloin haemme ne pois.

Marko tosiaan yritti vesittää sunnuntain aikataulut, josta kostona minä saavuin tän aamuiseen roudaushetkeemme sopivasti puolituntia myöhässä.. Hep!

Kivaa viikonalkua kaikille melkein tasapuolisesti.

Miquel Mountain