Itsellä meni koko viime viikko valmistellen Lovexin pojille uusia caseja. Kitaristithan hankkivat uudet kamat, samoin basisti, myös kosketinsoittajalle tuli uusi soitin.

539252.jpg

Perjantaina sitten oli keikkailun vuoro, hoidin Turmion Kätilöille tavarat esiintymispaikkaan valmiiksi ja miksasin monitorit. Rakentelu ja tsekki vaihe sujui leppoisasti. Itse keikka oli ankaraa tykitystä, siis bändin puolelta. Itse sain keskittyä pitkälti siihen, että yleisö pysyy pois monitorilandiasta ja ettei PA-läjä kaadu kun toinen vokalisteista pomppi sen päällä. Hyvin selvittiin. Paikka oli täynnä hurmioitunutta kansaa, joka piti näkemästään.

539253.jpg
Turmiom Kätilöt basisti teloutuneen jalkansa kanssa tsekissä.

539254.jpg

Keikan jälkeen niputtelin kamat valmiiksi kasaan seuraavan päivän poisroudausta varten ja käväisin kotimatkalla purkamassa yhden pienen valosetin.

Aamu valkeni liian varhain, koska teimme Lovexin kanssa lähtöä Vuokattiin jo klo. 06.00 aamulla. Isomman oikeudella menin ja valtasin yhden bussin vähälukuisista sängyistä. Tällä hetkellä meidän ryhmän koko on 10 henkeä, joten 6 sänkyä on hivenen vähän.. Sain nukuttua mukavasti yli puolet matkasta, jonka jälkeen otin pitkästä aikaa ajovuoron itselleni.

Vuokattiin saavuttiin bussin turbo kihisten ajoissa. Ja heti nähtiin tuttuja, kun Sunrisen tekniikka oli ennen meitä tsekkivuorossa.

539256.jpg
Theon putsaa Masaa..

Meidän tsekki oli itseasiassa tällä kertaa ihan oikea soinnintarkistus taasen, koska uudet kitarakamat olivat ensimmäistä kertaa mukana. Melko nopeasti silti selvittiin, ilman suurempia hankaluuksia. Se täytyy sanoa, että uudet kamat soivat NIIN paljon paremmin kuin vanhat..

539247.jpg

539249.jpg

Tsekin jälkeen oli normaalia hapatusta, eli ruokailu ja majojen etsintä. Popparit toimivat navigaattorina lukien karttaa, kun talsittiin mökeille. Todella siistit mökit saimmekin käyttöön. Oli grillit takapihalla sekä internexit ja kaikki. :)

539246.jpg

Mökillä ehti tässä kohtaa olla melkein puolituntia, kun tuli aika palata areenalle. Elastinen lopetti keikkansa efekti-ihmisten luomaan lumisateeseen, joka on jonkinlaista saippuavaahdon tyyppistä matskua. Meidän kamat oli siellä lauteilla myös, joten ainakin Chrisulla oli kivaa keikan aikana kun sormet liukasteli koskettimilla. Laitoimme Markon kanssa muistivihkoon merkinnän: "Lovexin keikkasettiin mukaan paljon mustia kankaita." Niillä olisi tämänkin tilanteen pelastanut. Hyvin me vedetään..

539257.jpg
Emme uskoneet, ettei hallaharso pala, joten Marko ja Masa testaavat asian. Hallaharsoa oli mestoilla koristeena ja aloimme pohtia sen käyttämistä myös lavan somituksena omilla keikoilla. Kyselimme harsoa asentaneelta mieheltä sen palamis yms. ominaisuuksista ja päädyimme tieteellisen testiin.

539259.jpg
Julian paljastaa tarkoin suojellun biisilistan juuri ennen keikkaa..

Keikka suljahti videokuvaillen ja pieniä säätöjä kuunteluun tehden. Kohtuullisen raskasta oli kuunnella joka biisin välissä alkanutta Theonille osoitettua "Paita pois! Paita pois!" huutoa.  Ei siellä areenalla ollut edes niin kuuma..

539261.jpg

Keikan jälkeen siirrettiin tavaramme lavalta kohtuu ripeästi pois ja alettiin paikkailemaan. Sunrise soitteli meille taustamusiikkia pakkauksen ajaksi, kiva teko heiltä :)

539245.jpg
Masalla on fani..

Ajatuksemme oli, että pakkaamme bussin samantien ja Masa lähti bussia jo hakemaankin, kunnes Marko huomasi, että ei saa millään etupään kamoja purettua ennenkuin tapahtuma loppuu. Sehän romutti meidän pakkaushaaveet, koska emme aikoneet jäädä ihan niin pitkäksi aikaa odottamaan. Eli mökkiä kohti. Olimme Markon kanssa valjastaneet mökin varusteisiin kuuluneet polkupyörät kulkupeleiksemme ja Masa röyhi bussilla.

539243.jpg

Matkaakin oli ainakin melkein kilometri :) Mökillä istuttiin iltaa saunoen ja grillaten. Kohtuullisen aikaisin menin ainakin itse nukkumaan, vaikkakin teknikoista olin viimeinen silmänsä sulkenut.

Aamulla heräteltiin itseämme sekä poppareita, syötiin aamupala, pakattiin bussi ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti.

539262.jpg
Rahtari Sammy

539264.jpg
Betonipojat

Nythän on niin, että se meidän saksan reissu lähenee vääjäämättä. Ja siihen pitä valmistautua.. Joten hommasimme tunnelmaan sopivat hatut..

539265.jpg

539267.jpg

539268.jpg

539269.jpg

539270.jpg

539271.jpg

539273.jpg

539274.jpg

539275.jpg

539276.jpg

Matka sujui muutenkin riehakkaissa tunnelmissa.

539277.jpg

539279.jpg

539280.jpg

539281.jpg

Nyt aletaan odotella torstaita 3.5. jolloin kokoonnumme kaikkien uusien kilkkeiden kanssa erääseen paikkaan Tampereella. Meille on nyt ilmeisesti tulossa uusi monitoritiski ym. muutosta. Teemme siinä pitkän päivän ajan kaikenlaisia testauksia ja kytkemisjuttuja. Illan suussa sitten varmaan tarvii vähän koittaa soittaa julkisesti sillä aikaansaannoksellamme.

539287.jpg

Ton PA-treeni päivä nimellä kulkevan tapauksen jälkeen meillä on vielä yksi keikka Suomessa, jota voitaneen pitää kenraaliharjoituksena ennen Saksaa. Elämme jännittäviä hetkiä. Paljon uutta pitäisi tulla tekniseen puoleen, mutta hommat on silti vielä auki. Katotaan mitä tapahtuu.

Hienoja ja rakentavia kommenttejanne odottaen..

Mike