DISCLAIMER: PICTURES ON THIS BLOGPOST AND BLOG ARE COPYRIGHTED BY MIKE VUORINEN. IT IS FORBIDDEN TO COPY PICTURES FROM THIS SITE.

Mun mielestä toi lause vaan sopi otsikoksi. Ilmeisesti Saksan maan hapankaalihöyryt alkavat vaikuttaa ja aivoni ovat lopullisesti pehmenemässä. Tai sitten bussin, ei niin raikas, ilma tuhoaa ajatusmaailmani lopullisesti. Mene ja tiedä. Mies mätänee ja omaiset eivät aavista mitään. Hirveä tilanne.

Joku kommentoi viimeöistä merkintää kysymällä, eikö yöaikaan ole muuta tekemistä. Vastaan, että ei ole. :)
Kerran tänä vuonna jo oli ja siitäkin tuli vain sanomista. Terveisiä vaan J:lle ;)

604374.jpg
Tässäkin mestassa oli eräät Espoolaiset ehtineet käydä ennen meitä ;)
Lämpimät terveiset Sunkkareille!

Nyt on jo kolme headline keikkaa takana ja tuntuu, että ilmankosteus mestoissa vaan tihenee. Saatiin kuivattelemalla Christianin luurit iskuun illan keikalle. Neljännen biisin kohdalla tuli taas hiljaisuus toiseen luuriin. PRKL! Oli se sentään kai varoittanut napsahtamalla muutaman kerran. :) Herra otti sitten tilanteen haltuun kuuntelemalla Theonin kulmia. Onneks meillä moiset möykkää lauteilla.

Keikka oli ilmaston puolesta sanalla sanoen trooppinen. Hirveän hyvä ettei osunut minkäänlaista kosteusmittaria mukaan. Olis saattanut ruveta pelottamaan laitteiden puolesta.

604376.jpg

604375.jpg
Jäätävä valopöytä. Kuka himmentimiä tarvitsee? No paikasta löytyi sentään savukone :) Eka kerta tällä rupeamalla. Mun vastuulle sen käyttö sysättiin. Tuli aika vähän savua keikan aikana. Sorry.

Apukädet olivat yllättävän mukavasti tilanteen tasalla. Ja onneks niitä oli useampi. Osui eka porraskäytävä-roudaus tällä reissulla. Johtuen lämpötilasta, feidasin itseni bussin päähän purkamaan auton ja illemmalla pakkaamaan sen oikeassa järjestyksessä. Mitä sivustan seurasin, niin kyllä toisetkin ämmät keksi muuta tekemistä kuin porrasjuoksun. :) Itse asiassa pakkausvaiheessa sai olla tarkkana. Kamaa tuli niin nopeasti pihaan, ettei meinannut perushämäläisen kädet ehtiä huitoa tarpeeksi nopeasti ohjeita, mihin suuntaan mikäkin laatikko menee.

Yamahan kanssa on ollut hirveän kiva tehdä työtä ja yllättävän vähin tsekein saatiin se valjastettua meidän kattaukseen. Muutama pikku asia pitää vielä pohtia setupista kuntoon ennen kesän festareita. Kai se tästä lähtee.

Takahuoneessa oli muuten tänään kuhinaa. Keikat vähenevät ja alkuun vaivannut pieni jännitys on väistymässä, joten välilläkös sitä vähän riehaantuu.. Ainakin Sammy..

START OF SAMMY GOING A BIT CRAZY PICTURE SPECIAL

604377.jpg
Guys are errr.. feeling kinda happy happy joy joy.

604378.jpg
Sammy askarteli paskarteli kiwi-lehmän. Sekunti kuvan nappaamisen jälkeen jalat pettivät lehmän alta.
Sammy had some fun with kiwi-fruit and salt-sticks. Unfortunately that "beautiful" "cow" didn't last long. RIP.

604379.jpg
Silloin kun Sammy ei askartele, hän piirtää..
When Sammy doesn't play with things, he draws..

604380.jpg
Tai käärii piuhoja. Huonosti..
Or winds up cords. Badly..

604381.jpg
Jonka jälkeen joku muu käärii sen nätimmin..
And after that someone else winds it up correctly..

END OF SAMMY GOING A BIT CRAZY PICTURE SPECIAL

Huomenna on tän kertaisen Saksan reissun viimeinen keikka. Kotiinkin päästään jo perjantai-aamuksi. Ei ehkä ihan parhautta. Mutta minkäs teet, laiva kulkee omalla tahdillaan. Ei siinä paljon paina edes EI-Miehen sana. Lentolippua kotiin kyselin, kun Masa saa lentää täältä kotiin. Oli sen verran tyyris hintapyyntö, ettei se vuorokauden mittainen seisoskelu satamassa ja sen jälkeen toinen vuorokausi merellä tunnu enään yhtään niin pahalta. Tylsäähän siitä kyllä tulee.

Nyt on kuitenkin jo yö ehtinyt sen verran pitkälle, että on aika sanoa
Good night Finland, where ever you are.

Mike