DISCLAIMER: PICTURES ON THIS BLOGPOST AND BLOG ARE COPYRIGHTED BY MIKE VUORINEN. IT IS FORBIDDEN TO COPY PICTURES FROM THIS SITE.


601905.jpg

Tollaisia oli levitetty Saksaan ehkä kaksi. Me löydettiin se toinen. Ekana oli siis Underground, jota jo hieman sivuttiinkin aiemmassa postauksessa. Paikka oli jees. Törmättiin heti bäkkärillä muutaman kotimaisen bändin terveisiin. Tuli kotoisa olo. :) Ja sitten itse keikkaan. Oli ihan juhlaa rakennella rauhassa kamat lauteille ja tehdä ihan oikea äänenpaineen tarkistus. Keikka oli myös loppuunmyyty, joten juhlamielellä oltiin. Helvetin hikinen mestahan se on. Christianin E5 luurit irtisanoivat työsopimuksensa keikan alkupuolella ja Sammyllakin oli ongelmaa kuuntelun toiminnassa. Näistä kuitenkin selvitttiin siinä hurmoksessa.

601908.jpg
Underground stage view. Show was sold out. :)

Keikan jälkeen tempaistiin pikapurku poikain kanssa. Ihan ensimmäiseksi komensin "apukädet" pois lauteilta. Otettiin se asenne, että jos ei pojilta näytä irtoavan purku hommat, niin ei anneta niiden ees yrittää. Eiköhän noi germaanian kohelot oo jo ihan tarpeeksi paiskoneet meidän kamaa. Sovittiin niiden kanssa, että auttavat sitten kamojen autoon siirrossa. Aivotonta lihasta. Parhautta. Ja EI-MIES sai olla jälleen elementissään.

Lyhyen vajaan 600 km siirtymän jälkeen saavuttiin Muncheniin (nyt ei irtoa oikeat kirjaimet koneelta, on myöhä ja kaikkea) ja Backstage klubille. Aurinko paistoi silmään ja kaikki oli isollansa. Kävelin sisään ja tsekkailin helvetin isoa JBL:n pinoa ääntä, Kivoja valoja ja isoa salia. Sali oli about kolme kertaa isompi kuin Kölnissä. Hifistelin siinä aikani, kunnes bussikuskimme kertoi, meidän esiintyvän naapurissa klubin puolella. PRKL! Että sitten sinne pieneen hikiseen huoneeseen. Hirveän hyvä, että saatiin Masa näille omille keikoille mukaan. Nytkin oli ainakin 12 kpl 300 wattista spottia ja paskana oleva valopöytä. Masalla oli kivaa. Porukkaa oli kohtuullisesti, mutta ei loppuunmyyty. What a misery. Positiivisena puolena apukäsiksi oli eksynyt todella ammattitaitoista porukkaa, joten purku oli tähän mennessä nopein tällä pätkällä. Ilmeisesti Sean, joka meitä autteli liittyy jonkinverran HIM:n kiertuejuttuihin. Ainakin rumpujen purku oli nopeaa ja ammattitaitoista.

601909.jpg
Backstage Club, view from monitorland!!

601914.jpg
Backstage Club, Christian giving his best.

Keikan jälkeen eli nyt, istutaan hieman iltaa oman ryhmän kesken ja mukaan on huolittu lämppäribändin poikia sekä Sean. Kiivetessäni bäkkärille, joku pirkko pomppi samoja rappusia ylös ja kyseli "Can  I make a foto? Can I make a foto?" Mistä minä tiedän osaako se tehdä kuvaa vai ei? Ihme hippi. Selvishän se sitten, että itävallan pirkko kaipasi kuvausmahdollisuutta pojista bäkkärillä. Nopea silmäys ovelta ja totesin poikien olevan suihkuvaiheessa. Eli ei ehkä just silloin päästetä näitä digikamerahirviöitä ovesta. EI-MIES heräsi ja kerroin pirkolle tilanteen olevan isoilla kirjaimilla EI KÄY! Kun se ei heti uskonut tai ymmärtänyt, niin huusin vähän kovempaa. Kyllä se itävaltalainenkin suomea osaa kun tarpeeksi kovaa puhuu. :) Ei vais. Ihme hippi oli. Sen mielestä me ollaan moinen kuvaushetki velkaa, kun hän kerran oli tullut kaukaa eri maasta asti meitä katsomaan. 10 minuuttia selitin sille, että et sä oikeasti voi olettaa, että mä päästän sut ottaan alastonkuvia meidän viattomista pojista. Jos se ei olis kohta uskonut, niin se olis laskeutunut perse edelllä ne teräsportaat. Lopulta se tajus.

Bussin lähtöön on alta tunti ja allekirjoittaneen kamat levällään, joten pakkaus alkakoon.

Palataan!

Mike

Niin joo. Saa meidänkin pojat naistenalusvaatteita fanilahjaksi. Saakohan Reetu syötäviä?

601915.jpg