Törmäsin viikolla outoon ilmiöön vieraillessani erään hampurilaisketjun toimipisteessä lounaalla. Heillä oli tarjoustuotteena Pekonituplajuusto-hampurilainen. Minä kun en pekonista perusta, pyysin ko. tuotteen ilman kyseistä possua. Mutta mutta.. Ei se käy. Silloinhan tuote on tuplajuusto-hampurilainen ja sehän ei ole tarjouksessa. Ja koska sellainen löytyy listalta, on ketjun johto kieltänyt pekonin poiston tarjoustuotteesta.

Toisaalta yrittäjänä ymmärrän tämän ajatusmallin, mutta tavallisena kansalaisena en. Voin siis jättää pois majoneesin tai kurkut tai juuston tai.. Voin siis modata ko. hampparia ihan niin paljon kuin haluan, mutta pekonia ei voi jättää pois.

Noh. Tilasin siinä sitten pekonituplajuusto-aterian. Ilman suolakurkkua. Ja ihan itse otin ne pekonit sieltä välistä pois. Mahtavuutta. :)

Niin joo SAKSA!

Siis nythän on niin, että kirjoittelen tätä juttua meidän Saksan kiertuekodista.

Saksan reissuun siis lähdettiin keskiviikkona iltapäivällä Tampereelta. Tätä ennen oli vietetty pitkiä päiviä varastolla viilaten ja pakaten.

Keskiviikkona tungettiin kaikki matkaan lähtevät kamat juuri sisäänajettun volkkarin takapaksiin ja käytiin matkaan. Matka kohti satamaa sujui hienossa n. 70 km vauhdissa. Auto ei suostunut ottamaan enempää vauhtia, ei vaikka Marko painoi jalkaa lattian läpi.

Laivalla pidettiin tuotantopalaveria muutaman tunnin ja sitten silmät kiinni. Aamulla herätessä ei ollut enään kuin 12 tuntia matkaa Saksaan. Kohtuullisen pitkä 12 tuntia.. Ohessa kuvakollaasia aiheesta.

578991.jpg
Sleepy Sammy

578998.jpg
Friends forever..

579001.jpg
Bad Boys without hats

579005.jpg
Julian ja "täysi" ravintola..

579011.jpg
Christian vakavana

579008.jpg


Satamaan saavuttuamme suoritettiin auton siirto ulos laivasta ja kohti hotellia. Popparit pääsivät taksilla suoraan hotellille. Viviania lukuunottamatta. Hänet pakotettiin seikkailemaan tekniikan poikain kanssa volkkarilla satamasta hotellille. Ja tunnin mittaisen Rostock kiertueen jälkeen löysimme perille. :) Illan ohjelmaan kuului pienen iltapalan metsästys ja unta kuuppaan.

Aamulla herättiin kukonlaulun aikaan ja alettiin odottaa kuljetuskalustoa saapuvaksi. Bussin saavuttua pelasimme Markon kanssa tetristä laatikoilla trailerissa. Lopulta kaikki kamat löysivät paikkansa. Ainakin toistaiseksi. Tuntuu niinkuin meillä olis jotenkin ihan hirveän paljon kamaa. Aistiharha varmaan. Kyllähän toi meidän kuskikin hieman ihmetteli tavaramäärää, tosin täytyy muistaa, että meillä on backlinen lisäksi omat tiskit + kaapeloinnit mukana. Eli aika omavaraisina liikutaan.

578999.jpg
"Uuden" karhea volkkarimme sekä paikallinen kiertuekotimme pylly vasten pyllyä.

Kiertueen bussikäyttäytymiseen oli sovittu eräs vaatetukseen liittyvä sääntö. Toistaiseksi allekirjoittanut on ainoa joka sääntöä toteuttaa. PETTURIT PRKL! Mutta vielä minä kostan..

Niin joo. Hyvin alkaa reissu. Ekalle siirtymälle on asioiden suunnittelusta vastannut taho säätänyt hivenen liian vähän aikaa. Joten jo nyt meillä on kiire.. Nice one.

Täältä tähän

M