Situation is like this: I won't publish anymore pics before I figure out someway to stop those pics to be taken to wrong places. I think some of you know what I'm talking about.

Ja sit suomeksi: Meillä menee täällä Saksassa kivasti. Neljäs opener keikka tehtiin tänään. Oltiin jossain helv. betonihirviö teatterissa. Jotenkin se betoninen atmosfääri iski kaikkien fiilikset ihan ihme moodiin. Eli rakentelu meni sellaisissa Twin Peaks tunnelmissa. Oli synkkää ja hikistä. Soundcheckiä ei ehditty tehdä, kun Hicon pojilla oli joku brummi ongelma PA:n kanssa. Sitten kun se selvisi, niin LaFeen management halusi bändin harjoittelevan erään kappaleen yhtä väliosaa 27 kertaa. Olihan sitäkin hauska kuunnella. Sitäpaitsi, amatöörit tsekkaa.

Me tehtiin Markon kanssa siinä sitten linjatsekki ja todettiin, että kumpikaan ei saa basarin sisämikkiä. Markohan pärjäis hätätilanteessa sillä ulkopuolella olevalla pyydyksellä, mutta mulle tulee pelkkä sisäpuolen mikki monitori-maailmaan. Aikamme siinä haisteltiin asioita ja syyksi löytyi kuollut kanava lavahaussa. Halpoja hakujahan meillä on mukana, mutta on se ihme, että kaksi vuotta on vedetty ilman ongelmia ja nyt kuoli samasta hausta jo toinen kanava tällä reissulla. Ilmeisesti meillä on osa "paikallisista apukäsistä" hivenen innokkaita, rajuja ja kovia jätkiä. No mitäs me näistä.

Julian kaatoi muuten juuri omenamehua rinnuksilleen :) Hyvin sekin vetää. Se on tossa vieressä oikolukemassa. Tän kevään abeja. Se osaa ton homman.

Tässä on muutenkin kohtuu leppoisa tunnelma. Koko porukka kasassa bussissa, kaikilla vähän omena- tai appelsiinimehua. Pientä rundista johtuvaa poikien välistä ystävyyttä havaittavissa sohvalla. Hirvittävän kiva, että tämä "levy-yhtiön kokoama porukka" vihdoin alkaa ystävystyä. :)

Niin joo. Ei kuvia tällä kertaa :) Repikää siitä.

adjö. Se lyhyempi, silti isompi, herkempi, mutta lihaksikkaampi M

Kielenhuollollinen avustus by Julian Drain (julle ei vastaa sisällöstä, eikä huumorin alhaisesta tasosta)





















PS. Toimitus haluaa painostuksen alaisena huomauttaa, että bändi ei ole levy-yhtiön kokoama tuote.























PPS. Pojat on nukkumassa / mehulasin / mehumaijan ääressä, ne ei painosta ketään..






















PPP = Pirkka Pekka Petelius rules ok. Tra la la la la