Heräsin juuri pitkien unien jälkeen auringon paisteiseen päivään. Bussi oli telakoitunut jonnekin Kölnin laitamille hotellin pihaan. Kamat kantoon ja huoneeseen. Kone auki ja tsekkaamaan wlan-tilannetta. Ja Ou Jee! Hotspot löytyi! Kiva! Mutta mutta.. Kyseessä on erään ison eurooppalaisen operaattorin verkko ja hinnat ovat jotakuinkin. 1 tunti 9,95 eur / 2 tuntia 16,95 eur / 24 tuntia 29,95 eur.
Ei tarvinnut moista ottaa..

Eilinen keikka oli parhautta, ainakin keikkapaikan osalta. Ei tarvinnut ihmetellä mihin saisi kamat mahtumaan kun lääniä oli joka suuntaan. Myös Hicon pojat olivat onnessaan ripustellessaan tavaransa juuri niistä kohdista kuin halusivat. Ei tarvinnut tehdä kompromisseja.

Vaikka LaFeen ja Hicon kiertueporukoiden kanssa oli kiva tehdä töitä, on silti todella mukavaa, että nyt päästään tekeen omia keikkoja. Ei tarvi odotella epätietoisena mahdollisuutta soundcheckin tekoon, jos toisilta jää aikaa. Vaan saadaan itse käyttää se aika mitä tarvitaan.

Huomenna on se eka oma show. Tänään ajattelin viettää välipäivä shoppailun merkeissä. Jos sais itsensä kuljetettua Music Store Kölniin ostoksille tai ainakin kuolaamaan juttujen perään.

Kuvista sen verran, että pidettyämme tuotantopalaverin Markon kanssa, päädyimme laittamaan kuviin tulevaisuudessa oman nettisivuosoitteemme. Toivottavasti se vähän rauhoittaisi tilannetta. :)

Ja joku oli ihmetellyt meidän edellisen merkinnän ilmestymistä blogiin neljänä kappaleena, joista kolme oli merkkaantunut päivämäärällä 1.1.1970. Kyseinen moka ei johtunut liiallisesta "omena- tai appelsiinimehun juomisesta" vaan johtui siitä, että yritimme tehdä merkintää macilla. Itse kun olen pc-poikia, niin harjoitteluksihan se meni. Tuupattiin Julianin kanssa sitä merkintää Safari selaimella ja ihmeteltiin miksei se näy. Ei huomattu tsekata sitten ihan noin kauas historiaan. :) Sitten vaihdettiin tulikettu selaimeen ja se räpsähti ekasta yrityksestä kohdalleen. Mene ja tiedä. Silti diggasin macista kovasti. Tarvii pohtia leirin vaihtamista..

Kuvia tulee ehkä tänään tai huomenna tai ensi viikolla.

I try to find some time and publish some pic's. Maybe today or tomorrow or next week. ;) Thanks for the comments. I think we will put our website address to the pics from now on.

M