DISCLAIMER: PICTURES ON THIS BLOGPOST AND BLOG ARE COPYRIGHTED BY MIKE VUORINEN. IT IS FORBIDDEN TO COPY PICTURES FROM THIS SITE.

ei ole vielä edes paljon.. Ja se ekahan oli vaan puolikas keikka. Eli sitä ei voi edes laskea..

Lauantai valkeni minulle kovin valoisana. Heräsin bussin "tilavalta" yläbunkalta joskus 11:sta aikaan ja pienen ihmettelyn jälkeen tajusin meidän olevan Kaisaniemen bäkkärialueella tai siinä välittömässä läheisyydessä. Valtasin edellisenä päivänä yläbunkan, kun se näytti tilaratkaisultaan parhaalta. Ei tainnut ihan osua.. Kyllä sinne muuten mahtui, mutta se katosta ulkoneva tuuletuskanava oli vähän tiellä kun tää mun "pyöreähkö olematta silti pallomainen" vartaloni yritti kääntyillä. Nukuin silti kuin aikuinen vauva. Kuinka ne sitten ikinä nukkuukaan. Bussihan oli meille uusi tuttavuus, mikä selittänee tämän miinaan astumiseni.

634875.jpg

Kaisaniemessä oli hommat isollansa. Peltsiä näin pitkästä aikaa, edellinen kerta oli kaiketi viime kesänä Kuopion torilla tai jossain. Mies alkoi heti v*ttuilemaan, eli mikään ei ollut muuttunut. Oli huolissaan musta, kun olin kuulemma dj-aikoina reilu ja rehti kaveri. Nyt kun olen alkanut hengata rokkareiden kanssa, on mukaan tullut mm. kalsarisekoilua Saksassa. Oli huolissaan mun psyykkeestä.. Suotta! Mä olen ihan kunnossa!     kai..

Toi Saksassa otettu miesten alusvaatteiden valinta kuva on siis LAVASTETTU :) Kovin moni lukija on ollut huolissaan mun tyylitajusta kalsarien suhteen. Ja heille vastattakoon, että en käytä kuin niitä ihania Black Horsen valmistamia "tuplakalsareita" joissa on siis pitkät kalsarit, joihin on kiinnitetty normaalit lyhyet kalsongit kaveriksi. Tuplasuojaus tuulta vastaan ;) My choice! Sitäpaitsi ei Peltsillä ainakaan ole varaa kuittailla pukeutumisesta..
634885.jpg

Kaisaniemessä törmäsin myös syndroomaan, tieto ei kulje. Meillähän on kattaus muuttunut joltain osin aika radikaalisti viimeisimmän riderin jälkeen. Ja tieto ei ollut kulkenut ihan perille asti, niille jotka sitä tietoa olis tarvinnut. Hivenen lensi rypisteltyjä papereita hetken aikaa ilmassa kun kävin lavan patchista vastaavan herran kanssa meidän linjajuttuja läpi. No siitäkin selvittiin hengissä.

634874.jpg
Jotain tutkitaan..

Keikka itsessään meni hyvin. Paria pientä mokaa lukuunottamatta. Tarkkasilmäisimmät/korvaisimmat ne ehkä huomasivatkin. Julistetaan siis kilpailu: Mitkä kaksi lapsusta sattui Lovexin Kaisaniemi Pop esiintymisessä. Vihjeitä ei anneta. Sääntönä olkoon, että bändin lähipiiri ei saa osallistua.
Vastaukset osoitteeseen: roudarit(at)gmail.com jos et tiedä kuinka muuttaa toi osoite toimivaksi, ei sun tarvitse osallistua :) Kisa päättyy perjantaina 8.6.2007 joten käsittelemme tuloksia lauantaina jos ehdimme. Oikein vastanneiden kesken arvotaan jotain tuiki hienoja palkintoja.

Ilmahan suosi kaikkia esiintyjiä ja kauniisti se aurinko paistoi meidänkin aikana.
634878.jpg

Keikan jälkeen oltiin älynopeita pakkaamisessa ja lyhyen lounashetken jälkeen lähdettiin körötteleen keikalle nro. 2. Hämeenlinnaa kohti mentiin tukka putkella, koska lievää aikapulaa podettiin.
634892.jpg
Kiireinen teknikko

Hämeenlinna oli aivan oma lukunsa. En paljon ehtinyt kelloa katsella siellä, mutta kohtuu ajoissa oltiin mestoilla. Talon monitori/lava-vastaava kertoi mulle, että meitä edeltävän bändin aikana voi jo vähän tuoda kamoja lavalle. Selvittämättä jäi paljonko toi vähän olis sitten ollut. Pyöräytin monitorikioskini pystyyn ennen sitä edeltävän bändin setin alkua, sen jälkeen kävin muutamaan otteeseen tekeen joitakin johtopäätös töitä lavalla. Muutoin pyrimme antamaan bändille vetorauhan. Ko. talonmies myös tarjoili mulle monitorihaaroituksen kesken edellisen bändin. Ronskisti vaan linjat irti talon pöydästä ja kiinni meidän rasiaan. Kerroin kyllä etukäteen, että ne linjat voidaan pätsätä sitten vaihtohetkelläkin, niin ei mee edelliseltä bändiltä keikka v*tuiksi monitoroinnin puutteet vuoksi. No mitä näistä.

Vaihdon tullen pyrimme olemaan nopeita, mutta tais mennä minuutin pari yliajalle. Siinä kävi juontaja moneen kertaan kysymässä multa, että joko olette valmiita. Joka kerta vastasin, että ei vielä. Oltiin siinä justiinsa ihmettelemässä hd:n tasoja etupäähän, kun juontaja oli päättänyt, että me ollaan valmiita. Liekö sitten kuullut mun vastauksen väärin, koska vastasin kyllä suomen kielellä, että ei olla vielä. Se kuitenkin paukkas takahuoneeseen kysymään Masalta onko bändi jo valmis. Tästä hämmentyneenä bändi lähetettiin lauteille. Olin hivenen hämilläni kun popparia alkaa valuun lauteille. Kerroin poille luureihin, että tekniikka ei ole vielä valmis, mutta soittakaa nyt kun kerran tulitte. Divine käyntiin ja menoks. Summasummarum. Kaikki linjat bassoa lukuunottamatta tulivat. Bassolinjastakin puuttui vain mikkipiuha nupin ja lavahaun välistä. Ihmejuttu, ettei tollaista matkaa hyppää sähkö!?

Hämmentyneissä tunnelmissa alkanut keikka oli muuten parhautta. Theon leikki viinirypäleillä, joita yleisö hänelle lahjoitti, allekirjoittanut sai kesken keikan grillimakkaraa nautittavaksi, kun Masalla oli tylsää. Paikassa ei ollut minkäänlaista valonohjausjärjestelmää, joten Masa kävi aikansa kuluksi ryöväämässä jostain makkarat.
634893.jpg


Keikan jälkeen taas ripeä purku ja eteenpäin. To the Tampere!

Tampereelle saavuttaessa tuli vastaan päivän ensimmäinen kunnon hengähdystauko. Eli tunnin verran oli aikaa kuluttaa, ennenkuin kamoja sai alkaa syöstä sisään Pakkahuoneelle. Kukin kulutti sen parhaaksi katsomallaan tavalla. Tauon jälkeen alkoi hillitön roudaus ja pakertaminen. Paikka on muuten parhautta, mutta kovin pimeää oli lavalla siinä kohtaa, jonne monskulandiaa asettelin. Jostain pitää saada aina valittaa. :)

Keikka alkoi n. vartin myöhässä johtuen mm. solistin mikkijalan katoamisesta sekä pienistä häröistä kitarakamoissa. Nyt voin kuitenkin paljastaa, että kaikki paukut oli säästelty nimeenomaan tähän keikkaan :) Todella hieno päätös tälle päivällä. Tunnelma oli kohtuullisen vapautunut keikan jälkeen, kun kukin suuntasi omille teilleen.

634937.jpg