Juhannus kului siis osin vapailla, lauantain Kalajoen keikkaa lukuunottamatta. Mökkeiltiin kauniimman osapuolen kanssa Kalajoen suunnalla, joten keikkamatka oli lyhyt. Mökillä viihdytin itseäni rakentamalla appiukon kanssa klapisirkkelin. Aloitettiin ilman ohjeita, kun niitä ei ollut löydettävissä. Onneksi ne löytyivät. Olisi muuten ollut kohtuu haastava urakka. :)

Lauantaina rautaperse arvonimen ansainnut Marko valjasti keikkavankkurin Tampereelta Kalajoen hiekoille, jossa ryhmämme kokoontui. Olipa hivenen paskasti hoidettu nuo opastus hommat. Joku kartan tapainen oli, muuten hyvien infopaperien seassa. Eipä siitä ollut juurikaan apua. Alueelle päästyämme, tilanne muuttui vielä huonommaksi. Järjestyksenvalvoja vain huitoi, että menkää tohon suuntaan niin päädytte bäkkärille. Ei muuten päädytty. Ja sitten Marko sai peruutella bussia siellä helvetin leirintäalueella. Oli aika "miellyttävä" kokemus. Kun vihdoin pääsimme bäkkärille aukesi auringonpaiste myös meille. Oli nimittäin astetta miellyttävämpi tehdä hommia lavatiimin kanssa, joka hoiti hommansa HYVIN! Kiitos Perttu ja muut! Oli kyllä viimeisen päälle hyvin asiat.

Keikan jälkeen jätin Markon ja popparit juhlimaan ja katosin takaisin mökille, jossa aloin sairastaa. Nice one.

Viikko menikin sitten kuumeen kourissa. Mitä nyt välissä käytiin tekemässä sateinen reissu Raaheen. Siellä oli keikkahistoriani reikäisin lava. Piti oikein katsoa, ettei laatikoiden renkaat osu noihin reikiin. Olis saattanut lasti kaatua.

Muuten ei oo keikasta paljon raportoitavaa. Keikka alkoi myöhässä, kun ei ollut tapahtumassa ketään huolehtimassa aikatauluista. Eli myöhässä kulki tapahtuma. Mitä me pienistä. Kotiin sieltä kuitenkin selvittiin. Niin ja sitä vettä satoi koko ajan.

Eilen olin talonmiehenä tamperelaisessa heviravintolassa. Hausbändin kanssa rytyytettiin menemään. Siinä tilassa livemiksaaminen on enemmän sellaista kaaoksen torjuntaa. Eli yritetään saada laulu jotenkin muun ryminän seasta kuulumaan. Kyllä siitä selvittiin taas, ja pohdittiin alkuillasta ravintolanjohdon kanssa tilan akustisia muutosmahdollisuuksia. Kaikenlaisisa suunnitelmia tuli. Niitä pitäis sitten lomien jälkeen toteuttaa. Katotaan kuinka hyvin ne sit toimii.

terveisin Mike

ai niin tänään vapaailta. Tosin pitää käydä päiväseltään hankkiin uutta kumia auton alle. Oli syöpä tai joku muu iskenyt oikeaan eturenkaaseen. Sen kyljessä on lupaava pallomainen muodostuma. Kun nyt pääsis rengaskauppaan sillä vielä. Ja kamat pitää hakea pois hevisoittolasta. Sitten saatan riepaista kaverin kanssa pienet neuvoa ottavat. Hyvää lauantaita kaikille, myös niille joiden elämä tuntuu juuri nyt vittumaiselta.