Viime viikonlopun lauantaina tosiaan kasailin tihkusateessa kamat ulkoilmakeikkaa varten. Tapahtuma oli Indie-fest. Erilaisia lupaavia ja nousevia rock-bändejä.

Kun sain kamat pystyyn, alkoi aurinkokin väläytellä jumalaista valoshowtaan. Siirryin sit viritteleen puhkinussittua HK:n Blååta. Kyllä sieltä vielä äänen sai ulos. Hyvä niin. Omat kun ovat ;)

Tein siinä jotain säätöä juuri tiskiin (Yamahan LS-9) kun kuulin ohimennen puolet puhelinkeskustelusta. Se meni jotenkin näin:

Juu, mä oon nyt täällä puistossa. Täällä on alkamassa joku tapahtuma. Ilmeisesti Intian kulttuuriin liittyvä.

-----

Niin, kyllä me voidaan silti täällä varmasti rukoilla, jos haluat.

-----

Ok. Nähdään kohta.

Hivenen ihmettelin moista Intia-ajatusta, kun mestoilla pyöri mitä kummallisemman näköisiä peikkoja. Puhelua puhunut hahmo sitten rohkaisi itsensä ja tuli kysymään multa, että millainen tämä Intia-päivän ohjelma tulisi olemaan. Kerroin, ettei tapahtuma liity Intiaan mitenkään, vaan ihan rokkia ajateltiin rymyyttää menemään, Hahmo kiitti tiedoista, keräsi kamansa ja katosi.

Itse päivä meni kohtuullisen kivasti. Aurinko paistoi, hyviä bändejä, helppoja miksata. Ainoa hivenen probleemallisempi oli Cyan Velvet Project. Lähti "vähän" tummilla ja puuroisilla soundeilla, mutta kyllä se balanssi niillekin löydettiin.
730582.jpg



Keikka oli ohi jo iltakasilta, ilta vapaata, joten saunomaan ja grillaamaan lapsuuden maisemiin. Toimi, paitsi Juusto Kabanossi.. Ei ollut mun makuun :)

Eilen kävin tekemässä hätäapu keikan Tammerfest yössä. Klubiveto johon kyseltiin kamoja edellisenä päivänä. Kaavittiin laarin pohjilta loput mitä oli jäljellä. Ei sit lähtenyt. Taisteltiin tsekissä monskusoundit jonkinlaisiksi, hivenen tunkkaiseksi jäi, mutta syytin kajareita mielessäni. Ei ollut ihan uusinta/paraskuntoisinta komootinta tarjolla. Keikka olikin sitten tuulimyllyjä vastaan painimista. Ulos tuli nätisti, mutta pop ei todellakaan oikein kuullut. Vittu, että söi miestä. Kauhean säädön jälkeen saatiin rumpalille ja eturiiviin jonkinlainen keli, mutta se oli paska keli se. Keikan jälkeen kurkin asioita ja totesin syylliseksi nimeltä mainitsemattomat parametriset eq:t monskuräkissä. Päätteinä "jumalaisia" venäläisiä EVM lohkoja. Parametriset pois välistä ja taivas aukesi. Vittu. Ja omilla kamoilla. Voi rehellisesti huutaa HEP! No tänään sama mesta, sama bändi, eri miksaaja. Saavat vähän referenssiä. :) Varmasti paremmat kelit tänään. Ei vaan aina lähde.. Ei siinä mitään. prkl.

Sieltä sit aamuyöllä kotiin jo kahden aikaan. Kello herättään kuuden jäljestä kun Tornioon lähtö oli jo aamuseiska. Neljältä aamulla koira ilmoitti, että jos ei nyt mennä ulos, niin tulee lattianpesu hommaa. Which was nice.. No sain mä unen vielä sen lenkkeilyn jälkeen. Onneksi.

Seiskalta hyppäsin bussin kyytiin ja ekan stopin jälkeen unta kuuppaan. Sain nukuttua muutaman tunnin ja nyt aika menee dataillen. Kiva :)

Tänään illalla keikka ja keikan jälkeen sama ajomatka takaisin kotiin. Pistokeikat rules tour kiertue 2007. La-aamuna aikainen lento Saksaan. jossa pitäis ottaa haltuun Innovason SY-80. Toivottavasti on hyvä talkkari.
Perjantaille on vielä tiedossa pientä pakkaamista. Joudutaan jättään melkein kaikki omat kamat kotiin kun lennetään. Mä otan kantaakseni HD:n ja IEM-lähettimet yms. härpäkkeet. Mikit, tiski yms. jätetään pois.

Mutta ei mulla muuta tällä kertaa. Kiitos ja anteeksi.

Mike