Kaikki kolme kaveria ovat v*ttuilleet, että ei oo paljon tänne kirjoiteltu. No ei ookkaan. prkl.

Rupesin oikein pohtimaan syytä. On aika rauhakseltaan ollut keikkoja, joten ei oo muka ollut kerrottavaa. Ja sit silloin viime reissulla LVX:n kanssa mun läppäri teki voltin bussin pöydältä bussin lattialle. Onneks se säilyi aika vähin vaurioin. Verkko-osasto otti vähän itseensä. Eli lan ei oikein toimi, vaan asentelee itseensä koko ajan uusiksi ja wlan toimii satunnaisesti. Hyvin menis muuten.

Mitähän keikkoja tossa on sit ollut?

Cristal Snow kävi täällä Tampesterissa ja tarjoilin hänelle kattauksen ja miksailin shown. Kivaa vaihtelua.

Rock'nRoll bileissä piipahdin kamatoimittajan ja miksaajan roolissa samoin. Sinne pölähti ihan puun takaa Pete Calyamaha. Oli vikan orkan laulusolisti. Onneks oli LS9 mukana. :) Hauskaa oli sielläkin.

Sithän Äksätkin jo aktivoitui taas. Musiikki ja Median perjantai-iltana oltiin Tullikamarilla. Klasu talonmiehenä monitoreissa ja Kokkonen huolehtimassa aikatauluista. Ei kysyttävää! Homma vaan toimi! Kiitos! Meillä oli siellä probleemos langattoman mikin kanssa. Mykkä oli. Fiksailin sitä sit viikolla ennen laivakeikkaa ja sain sen pelaamaan. Rock!

Laivalle änges sit yhtäaikaa 3 rokkiorkkaa + talonbändi vaihtui. Oli siinä hetken aikaa laivan käytävällä painavia puulaatikoita ja vilinäävilskettä. Kaikki kuitenkin ajoissa valmista ja ehti jopa syödä ja verovapaasti osteskella ennen vetoa. Veto oli jees, paitsi että kesken keikan langaton hiipui. Mä olin miinoittanut itseni siinä lavalla niin sumppuun, että en mahtunut eturiviin tilanteen osuessa kohdalle. Onneks laulaja ymmärsi mun hätääntyneet huitomiseni. :) Loppu risteily meni rentoutuen.

Laivalta kotiin hetkeksi rentoutumaan ja sit takas Turkuun. Konserttisali keikkaa. Edellinen tapahtuma loppui ko. salissa 18:00 ja meillä piti soida 20:00. No problem! Otettiin nimeltämainitsemattomalta turkulaiselta firmalta ääni ja valo. Ajatuksella säästämme aikaa kun on joku muu kasaamassa sen pokan.
Pitkä tarina lyhyenä. Keikka alkoi 20:20 ja emme ehtineet tehdä tsekkiä. Harmitti vietävästi.

Ens kerralla tietää.

Eilen kävin valotiskin takana kun The Body niminen orkesteri tarjoili tummia sävyjään Yo-talolla. Vähäisestä yleisöstä huolimatta hieno keikka. Tykkäsin bändistä. Tosin onhan siinäkin tuttuja, joten olenko sitten puolueellinen? Mene ja tiedä.

Ai niin update näihin perheasioihin. Ei uutta kerrottavaa. Palloja on edelleen kaksi.

Kuvia joskus myöhemmin kun läppäri on käynyt huollossa.

Rauhaa ja raksuja.

Mike