Hola!

Ei se läppäri ole vieläkään kunnossa, mutta silti kuvia tulossa tähän aika runsaasti.

Nyt on siis taas aktivoiduttu Lovexin kanssa toden teolla ja kaikenlaista keikkaa heitetty. Aika normi suorituksia ovat olleet, paitsi tekniikka on jotenkin hoitanut ton rakentamis ja purkupuolen nopeammin mitä ennen. Hassua sinällään, koska setti on täysin sama kuin ennen taukoakin. Ei näistä voi tietää.

Viime viikonloppuna piti tulla siltä yhdeltä bussifirmalta (josta Terttukin tykkää) meille bussi alle. Ei tullut. Meni sitten paku ja pikkubussi hommiks. Tosi jees, kun mukaan piti ottaa backlinen lisäksi PA ja lamput. Lampuista alettiin karsia eka, sit kajareista.

1134853.jpg
ja siltikin meinas olla ahdasta. Backline saatiin sullottua onneks toiseen autoon.

Keikat oli sinä viikonloppuna Loviisa ja Köyliö.

Loviisassa oli hommat mallikkaasti. Mukava järjestäjäpuoli, joka oli koko ajan kyselemässä onko kaikki hyvin. Safka kivassa ravintolassa listalta. Eli plussaa oli siellä meno.

Köyliö.. No se oli sitä Köyliötä sit. Kyllä te tiedätte.

Viikon lepäilyn jälkeen ponkaistiin tänä viikonloppuna sit ihan bussilla liikkeelle. Mahtavuutta. Perjantaina nokka kohti Pieksämäkeä. Bussissa toimi viihdesähkö Orituvalle asti. Ei aina vaan lähde. Myöskin "olohuoneen" lukuvalot oli hiljaisena, joten aika hämärissä sai matkustella. Muuten tosi kiva bussi.

Pieksämäellä oli hommat kanssa kivasti. Mukavia järjestäjiä. Peruskebab (no ehkä suomen huonoin), mutta siitä ei voi syyttää järkkäreitä. Joku naisihminen päätti suuttua verisesti meidän tuotannolle, kun ei toiveista huolimatta bändi onnitellut keikan aikana hänen tytärtään(?) syntymäpäivän johdosta. Onnittelulaulukin oli toivelistalla. Mutkun se ei vaan oikein sovi tollaisen rokkivedon aloitukseksi. Ihan oikeasti! Joten myöhästyneet onnittelut kyseiselle henkilölle nyt sitten tätä kautta koko meidän porukalta.

Hotelli oli joku Sweet Home tms. Aika nostalgiaa henkivä mesta. If you know what I mean.. :)

Aamusta lähdettiin pohjanmaata kohti kun rautaperse Masa suuntas bussin keulan Alahärmään. Oon siellä suunnalla pyörinyt joskus enemmänkin, joten löytyihän se huvittelualue sieltä, vaikka Masa meinas ensin nykäistä kyseisen paikan omistajan toisille tiluksille. Sinne tehtaan pihaan. Oli vähän sumua. :) Ihmisnavigaattorit Marko ja allekirjoittanut huusivat kovaan ääneen ohjeita vieressä ja perille päästiin.

Oli iso lava, kivat kamat ja helppo roudaus. Sen päälle joulusafkaa seisovasta, pianon ja viulun säestäessä ja illan kovin juttu, eli FORMULA KISA:

Koko porukka allekirjoittanutta lukuunottamatta radalle. (jonkunhan piti dokumetoida tämä)

1134885.jpg
Turva- ja kisaohjeita kuunnellaan

1134886.jpg
Aika-ajojen tulokset

1134888.jpg
Startti

1134890.jpg
Voittajan on helppo hymyillä

1134889.jpg
Lopputulokset

Ajelun päälle osa porukasta painui saunaan ja osa tyytyi analysoimaan kilpailun telemetrisiä tietoja sekä spekuloimaan ensi kauden talliasioilla.

Keikka suoritettiin ja nopean purun jälkeen odoteltiin pop-kyytiin ja kotio. Tampereen päässä käytiin vielä Masan kanssa sykkimässä yksi äänipoka varastolle ja napparin pikkulamppusetin kyytiin. Kohta pitäis se käydä pystyyn laittamassa. Sit vois ottaa vaikka päiväunet.

Tähän loppuun pieni loppukevennys kuva siltä taannoiselta rokkiristeilyltä. Lovex fanit vieraissa..

1134891.jpg

Ai niin. Niille kesällä kisassa voittaneille tiedoksi, että mehän Markon kanssa unohdettiin tossa syksyn mittaan teidän voittonne kokonaan, koska me ollaan lahopäitä. Antteksi se! Mutta nyt olis paketti lähdössä molemmille. Katotaan josko vielä ehtii jouluksi teille. Sehän riippuu enään siitä kuinka lujaa se Kusti polkee.

Mike

p.s. vähän väsy, joten meinas unohtua yksi kuva. Onkohan tää nyt sitten kanssa loppukevennys? Kuvan on ottanut Sammy Black itsenäisyyspäivänä ja kuvaa ei ole käsitelty mitenkään. Jokainen voi itse tehdä omat johtopäätöksensä digitekniikan varmasta ja häiriöttömästä toiminnasta ihan kotonaankin, mutta heitetään nyt vähän vettä kiukaalle. Kyllä se digi on hyvä..

1134900.jpg
toi selkä kameraan päin, niin se on tarja