Justiinsa palauduin hevi-iltamista kotiin. Oli pari itselle tuntemattomampaa orkesteria tulossa pyörimään meidän kulmille ja minähän sitten ponnistin sinne tavaraa viemään ja lupasin Deathlike Silence bändin miksatakin.

Kyseisen mestan peltimetelöinnistä viisastuneena nappasin pari molttonia messiin varastolta. Tuntuivat hieman auttavan, joten tarvitsee tehdä investointiehdotus ravintolan johtoryhmälle.

Itse ilta meni leppoisasti. Bändit olivat siis Ancara ja Deathlike Silence. Ancaran miksaaja olikin ennakkotiedoista huolimatta tuttu kaveri ja hommat toimivat suuntaan ja toiseen kivasti. Deathlike Silence oli myös kiva yllätys. Mukava porukka ja hyvää musiikkia! Suosittelen tutustumaan molempiin ryhmiin.

Keikan jälkeen koitin olla nopsa ja nyt siis kotosalla odottelen, josko jostain jotain unihiekkaa löytyis. Huomenna tiedossa vapaailta. Päiväseltään käväisen vähän varastoa järkkäämässä. Mutta ilta sitten hyvää seuraa ja jos ilma on myöten, niin grillikausi käyntiin. Mennään liian pitkästä aikaa Pirkkalaan kyläilemään.

Lovex sai muuten viikolla treenit treenattua, joten ensi viikolla ovat sitten iskussa Berliiniä varten. Ja viikon päästä maanantaina matkustellaan Poriin kiusaamaan viattomia opiskelijoita hillittömällä rokkishöyllä.

Niistä sitten lisää kun niiden aika on.

Kesää odotellen.

Mike