Eli kelpaa hengailla arkipäivät silleen rennommin kaupungilla.

Viime kertaisesta vuodatuksesta onkin toudella lyhyt aika. Hassua! Kesä ja lämpö ilmeisesti aktivoi minua ihmisenä. Hyvä niin. :)

Viime perjantai meni Waldo's People orkesterin kelkassa monitorointi hommissa. Käytiin lempiesiintymistilassani Porin Vaakunassa. Se lava on jäätävän kokoinen ja mallinen. Samoin kun se sali on hienosti rakennettu.. Eli etupäätä ei saa mihinkään järkevään paikkaan. Mutta on siellä hyvääkin. Kohtuu helppo roudaus ja osittain mukava henkilökunta sekä kelpo safka.

Aika moista tykitystä on Waldon keikat. Porukkaa oli katsomassa hyvin ja onhan se keikka sisällöltään ton musiikin ystäville sellainen "greatest hits" tyyppinen. Eli hittejä riittää ja yleisö nauttii. Jotkut tämänkin blogin lukijoistahan tosin saattavat olla sen ikäisiä, että eivät tunne ko. orkesterin tuotantoa sen paremmin. No se ei meitä varttuneempia häiritse ja kyllähän ne biisit oli itsellä aika hyvin muistissa. Asia josta käy kiittäminen dj-taustaani.

Keikan jälkeen nopea purku ja kotiin vapaata lauantaita viettämään. Ja se hoidettiin ulkoilemalla puistossa sekä illemmalla grillailemalla. Ja sunnuntaina jatkettiin melkein samalla kaavalla. Elämä on muuten yksinkertaisimmillaan aika nastaa hommaa. Mä taidan todella olla kesäihminen.

Alkuviikko oli kaikenlaista häslinkiä ja touhua vaahtobileiden ym. parissa ja eilen pääsi sitten häslinkien jäljiltä vähän hengähtämään, kun Lovex bussi käänsi ensimmäistä kertaa nokan kohti Tavastiaa, tuota tarunhohtoista rock-luolaa isolla kirkolla.

Pientä jännitystä oli havaittavissa miehistössä, olihan kysessä todellakin orkesterin neitsytmatka tuohon paheiden pesään. Perillä hoidettiin ripsakka bussin purku ja kamojen sijoitus lauteille. Sitten mikit paikoilleen ja kokeilemaan. Noh. Oikeastaan sitten meni pieni hetki, kun talon ääni- ja valokamojen kytkentöjä tutkittiin edellisen illan jäljiltä, mutta yhtä kaikki, tsekit tuli tehtyä ja päästiin herkullisten patojen ääreen.

Teknikoista Aki oli ainut, joka korkkasi kyseisen mestan työpaikkana eilen ja pääsikin sit heti kunnolla töhin. Herra monitoroitsi myös lämmittelijänä toimineen Automatic Eyen. Aika tarttuvan kipaleen ovat muuten pojat tekaisseet näin kesän kynnyksellä. Kuunnelkaa radiota tai katsokaa telkkaria ihmiset. :)

Parhautta eilisessä oli  varmaankin kuitenkin tuo Tavastian nykyinen esiintymisaika-politiikka. Eli lämppäri 21:00 ja pääesiintyjä n. 22:00. Pidän tuosta kovasti ja toivon, että se yleistyy nopeasti myös muihin live-musiikkia tarjoaviin ravitsemusliikkeisiin. On nimittäin hieman eri asia astua kotiovesta 03:30 sisään, kuin astua samaan aikaan Tavastialla ovesta ulos ja aloittaa kotimatka Tampereelle.

Tänään olis neidin kanssa tarjolla jotain lamppuasennusta paikalliseen kuppilaan sekä yhden valopokan toimitus. Joten eiköhän me aleta kohta aktivoitumaan ja siirrytään tuonne ulos lämpimään.

Terveisin kaikille jotka tuntee ja anteeksi. :)

Mike

p.s. Tähän loppuun myös tytön terkut kaikille:
VGBBBBBBBBBBBBBBBH  I0POOL.I KIK M,MMMM    AugRVGYUUUG8DFVGGEGUH   .,€€€€€€€