oli tosiasia viime viikonlopun Kaija Koo keikkojen jälkeen. Olin nimittäin varautunut aivan liian kevyellä vaatetuksella (liian vähän kilometrejä takana, kun ei osaa pakata?), ottaen huomioon, että oli todella kylmää öisin. Ja yöllähän me pakattiin bussi molemmilla paikkakunnilla.

Lappeenrannassa oltiin siis viikko takaperin torstaina. Melkoinen hulabaloo on noilla Kaija keikoilla näköjään. Torstai-iltaa siis vietettiin ja mesta tulla tupsahti aika täyteen. 400 lippua torstaina ei ole huono suoritus ollenkaan..

Perjantaina siirryttiin hyvin laiskaan tahtiin Mäntsälään, jossa esiintymispaikka oli hieman edellistä pienempi. Paikka veti noin 250 henkeä ja ne kaikki saapuivat sitten paikalle. Oli siis hivenen hiki keikan jälkeen. Lamputin tietenkin siellä yleisön keskellä ja hyvin tiukassa puristuksessa. Siihen päälle vielä ripsakka purku, ja ulos bussia pakkaan, niin johan oli kurkku karheana ja pientä lämpöä seuraavana aamuna.

Lauantai meni vähän silleen puolihereillä säätäen kaikkea epäoleellista ja sunnuntai meni ulkoillen. Alkuviikko on paranneltu omaa fyysistä kuntoa ja valmistauduttu henkisesti tähän jussiponnistukseen, joka alkaa tänään. Eli edessä on Himos, Sieravuoren Juhannus Eurassa sekä Hangon Juhannus.

Nyt odottelen tässä, josko kohta tyttö heräis päiväunilta niin lähdetään vähän säätään asioita kaupungille ja sitten vielä ennen Himokselle suuntaamista värkätään Julianin (Lovex rummut) sähkökitaran mikkijuttuja.. Mulla kun on tossa toi kolvi ;) Ja ne jotka kysyy, mihin rumpali sähkökitaraa tarvii, voivat siirtyä kysymyksineen eteenpäin. Toiset vaan ovat monilahjakkaita musiikin saralla ja toiset (viittaa käsi ylhäällä) eivät osaa sitten yhtikäs mitään.

Saapas nähdä törmäilläänkö Peltsin kanssa Himoksella. Hope so! Ja ketä kaikkia muita tuttuja tuleekaan taas tän viikonlopun festareilla tavattua. Hangossa on ainakin tuttujen teknikoiden meeting vahvasti käynnissä. Samana iltana samalla lavalla (Akun Tehtaan) vetävät: Lovex, Kaija Koo, Uniklubi, Jenni Vartiainen sekä Popeda... Ja on siellä Chisukin, mutta en oikeastaan tiedä ketä siinä porukassa pyörii. Sekin asia korjaantunee Hangossa :)

Hyvää juhannusta kaikille jo tässä kohtaa! Olkaa varovaisia niiden grillienjatelttojenjavastakkaisentaisamansukupuolenkanssa.

Anteeksi. Jatkakaa!

Mike

ps. Tyttö raporttia: Tyttö täytti tuossa 7 kuukautta. Juhlan kunniaksi mä toin kotiin 32 kanavaisen lavarasian ja xlr-viuhkan ajatuksena opettaa tytölle tollainen "perus-suorapatch", eli numero numeroon. Kävi kuitenkin niin, etä hallitus kielsi multa moiset toiminnat. On kuulemma vielä liian nuori ja epäili myös ettei noi liittimet tykkää kovin pitkistä suussa imeskely tuokioista. Joten me ollaan tää viikkoa treenattu laatikon työntöä olohuoneessa. Eli likka työntää edellään metallista tarjoilupöytää ja isä kannustaa vieressä.
Jokohan sen kohta vois ottaa mukaan bussia pakkaan...