Kylläpä aika menee nopeasti kun on kivaa puuhaa. Viime kirjoituksesta on hirvittävän pitkä aika ja sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä.

On tehty keikkoja kera Lovexin, Waldo's Peoplen, Jore Marjarannan sekä muidenkin, joita en nyt tässä muista mainita.

Käytiin myös pienellä mutta kovin mukavalla porukalla, lyhyellä mutta kovin hauskalla reissulla Lontoossa. Reissussa ollut miesväki messuili esitystekniikka messuilla ja naisväki kolusi kaikki mahdolliset vaatekaupat. Tasapeli, paitsi että miesväki taisi silti kuluttaa enemmän rahaa.. ;) Uutta kalustoa siis tulossa, kunhan Suomeen ehtii. Perästä kuuluu..

Lovexin kanssa tuupattiin oikein keikkaputki kun oltiin yhtenä viikonloppuna 3 iltaa putkeen töissä.
Perjantai Kaustinen: Keikka aikaisin joten yöllä "kevyttä" rentoutumista ja juhlintaa..
Lauantai Pori: Rentoutuminen tuntui omassa vartalossa hyvinkin koko päivän.. Not nice :( Mutta omapahan oli syy. Oloa ei helpottanut porrasroudaus. Onneksi ulospäin oli paaalljooon apukantajia. Kiitos!
Sunnuntai Tampere: Edelleen oli vähän toistaitoinen olo, mutta keikka saatiin silti rakennettua, tehtyä ja purettua.

Eipä varmaan sit taas tarvikaan vähään aikaan rentoutua moisessa mittakaavassa. Ja ne fisutkin varmaan vähäks aikaa juotu.. ;)

Viime viikonloppuna poikettiin Lovexin kanssa Seinäjoella perjantaina ja tehtiin tekniikan kesken eräänlainen ennätys. Ei olla nimittäin varmaan koskaan kasattu tota settiä niin kauaa. Tosin tolla metodilla vältimme hotellikuoleman. :) Eli kun setti oli ready, niin pikainen safka ja kohta silleen olikin sit jo keikan aika. Mulle jäi perjantain hitailumoodi ilmeisesti päälle myös launtaille ja tartutin sen kaiketi muihinkin, koska Lahdessa rakennettiin Waldo settiä ihan yhtä hitaasti. Molemmat keikat olivat kuitenkin hyviä ja teknisesti menivät onnistuneesti, joten mitä me pienistä. Taisi muuten olla tupa täys lauantaina. Ainakin yleisö joutui välillä nousemaan jopa pöydille mahtuakseen menoon mukaan. Nice.

Sitäpaitsi hosumalla ei tule kuin nopeammin valmista.

Maanantai lepäiltiin koko perheen voimin kotona, kun tuntui kröhää ja pientä kuumeilua itse kullakin olevan ilmassa. Eilen poikettiin Helsingin suunnalla tytön kanssa katsomassa yhden baariremontin edistymistä. Oma vuoro tuolla työmaalla tulee toivon mukaan tulevana viikonloppuna. Tänään käytiin asentelemassa muutama taulutelevisio toiseen ravintolaan. Eli hyvin on ohjelmaa ollut.

Ja nytten sitten istutaan perheen pienimmän kanssa tässä koneella ihmettelemässä maailman menoa. Joka tuntuu muuten menevän päivä päivältä hullummaksi.. :(

Tässä kun yhdessä istuskellaan, niin työnjako on seuraavanlainen: isä naputtelee näppistä ja koittaa estää pienten käsien tekemät tihutyöt, tyttö koittaa samalla tehdä toisella kädellä tihutöitä ja toisella sulloa kyniä, papereita yms. suuhunsa.

Mutta nyt pyydän anteeksi kirotusvihreideni aiheuttamia traumoja teiltä molemmilta lukijoilta ja menen tekemään jotain vähemmän kehittävää. Tälle illalle ohjelmassa olis vielä ainakin sohvalla makailua.

See ya!

Mike the EI-MIES