Sulle ja vähän mullekin..

Olen tällä hetkellä fyysisesti Seinäjoen Rytmikorjaamon takahuoneessa. Vatsa on täynnä paikallisen ravitsemusliikkeen big burgeria. Pop on fani-tapaamisessa. Markokin datailee, joten niin ajattelin minäkin.

Ja tähän kohtaan Iso kiitos PARKANON HESESTOPIN henkilökunnalle. Mielestäni olen maininnut jossain vuosien takaisessa tekstissä heidät, koska ko. paikassa vaikuttaa nainen, joka on keksinyt nimen Hesburgerin parhaalle ja legendaarisimmalle tuotteelle Minimegalle. Meidän posse diggaa siitä tuotteesta. Rok! Tänään taas siihen stopattiin ja jotain huutelua Minimegasta kuului keittiön puolelta. Oltiin vaan jo ehditty tilata.. Harmi. Saatiin kuitenkin suut ekstramakeaksi. Kiitos!! Nähdään taas kun kuljemme ohi.

Muuten tää päivä on ollut vähän harmaa. Tai siis tilattu uusi PA antaa odotuttaa itseään, milloin minkäkin syyn takia. Aiheuttaa pientä stressiä ja säätöä, mutta mitä me näistä. Jos tää olis helppoa, niin tätähän tekis kaikki.. :)

Täällä onneks soi jo 20:30, eli kohtuu ajoissa olis kotona yöllä. On nimittäin likan hoitovastuu arkisin niinkuin allekirjoittaneen vastuulla ja se energiapakkaus nousee about 07:30 - 08:10, joka aamu. :)

Nyt taidan alkaa katsella jotain hjuvaa elokuvaa..

Palataan taas kun on asiaa.

Mike the man