Ajelin eilen iltasella kauniin ja niin rakkaan keikka-kotimme Nokian varaston pihasta Tampereelle meidän ns. kotipesäämme eli paikkaan jossa popparit lastataan kyytiin ja jossa ne puretaan kyydistä reissun jälkeen.

Siinä ajellessa aukesi yllättäen jääkaapin ovi ja lisäsi oman arominsa jo ennestään tuoksu rikkaaseen ilmaan. Tuoksu oli jotain härskiintyneen banaanin ja kalan väliltä. Ei siis mitenkään mieltä ylentävä. Pikaisessa jääkaapin kollaamistuokiossa sen uumenista ei paljastunut banaaneja eikä oikeita kalojakaan, mutta mystinen pakastepurkki joka valui jotain pahalta haisevaa nestettä hyllylle. Rohkeana nuorena miehenä tein päätöksen ja poistin ko. purkin jääkaappimme inventaariosta. Lisäksi poistin inventaariosta esihistoriallisen jugurttipurkin ym. vanhoja tuotteita.

Ajattelin jatkaa rohkean miehen linjaa tänään ja poiketa bussilla nuuhkimassa sisäilmaa. Jätin nimittäin tuuletusluukut yöksi auki siinä toivossa, että pahan hajuinen ilma korvaantuisi hyvän tuoksuisella. Tosin tieteellinen testini on myös saattanut houkutella bussin täyteen pieneliöitä.. No sehän selviää. :) Samalla tutkimusreissulla saatan innostua pesemään jääkaapin..

Over and out
Mike Boy