Hello!

Tiistai iltaa mennään ja televisiosta tulee Isoveli henkistä ohjelmaa. Tällä kertaa ko. show saattaa saada minunkin mielenkiintoa enemmän, koska yllätyksekseni sisään taloon käveli tuttu henkilö. Tuttu myös täältä blogista ;)

Meidän pojatkin veti tossa äsken versionsa rafaelin enkelistä :) niinkuin se usein keikoilla spiikataan. Hyvältä näytti ja kuulosti.

Mitäs meille muuten kuuluu? Kiitos hyvää :) Eilen käytiin juhlapaikalla suunnittelemassa 9.9. olevia megabileitä. Tsekkailtiin sähköjä, valojen sijoittelua, ylipäätään tehtiin bileisiin liittyvä tekninen suunnitelma. Kaikki tuntuis olevan hanskassa. Mutta katotaan tunnelmat ens viikolla uusiksi. Voi mielipide muuttua vielä.

Lovexin suhteen ollaan päädytty hankkimaan uusi mikrofonikattaus. Eli kaikki mikit laitetaan uusiksi ja ilmeisesti tullaan myös tekemään pientä hienosäätöä kitarasoundien keräämisen suhteen. Nykyisellään nappaamme kitarasoundit suoraan linjasta vahvistimien takaa, mutta nyt lähdetään kokeilemaan mikitystä ja ehkä poimitaan sen lisäksi tuo edellämainittu linjatasoinen tavarakin. Säätöä siis tiedossa kun saadaan uudet mikit hankittua.

Tulevana viikonloppuna mennään Lovexin kanssa lauantaina Juvalle ja raahaamme ensimmäistä kertaa Lovex keikalle PA:ksi koko vanhan sotaratsumme eli HK:n sinisen. Nythän on käytetty klubikeikoilla vain puolikasta järjestelmää. Aiheesta varmaan lisää myöhemmin.

Nyt heippa!

Mike machine