Lauantain Juvan keikka onnistui kohtuullisen hyvin, ottaen huomioon teknikoista riippumattomat tekijät kuten rumpalin unenlahjat ja sen että halli kaikui äärettömän paljon. Taisimme kellottaa äänen sammumisen ajaksi 2,5 sekuntia. Ei ollut siis ehkä helpoin paikka miksata rock-bändia tahi mitään muutakaan ääntä päästävää asiaa ;) Tästä aiheesta varmasti kertoo meidän foh-vahtimme lisää.

Juvalla on myös kiva hotelli jonka pitäjä on erityisen miellyttävä persoona. Olen törmännyt häneen keikkareissulla ennenkin ja täytyy sanoa, että hän tietää kuinka bändi saadaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Meille oli siis järjestetty majoitus sekä ruokailut ko. hotelliin ja hommat toimivat. Meidät otettiin hienosti vastaan ja opastettiin hotellilta keikkapaikalle kädestä pitäen, soundchekin jälkeen meille tarjoiltiin maittavat sapuskat ja sitten ehti vielä lepäämään huoneissa ennen keikkaa. Yleensähän tällaisilla ikärajattomilla keikoille soundchekin ja keikan välissä saa valita kopittaako takahuoneena toimivassa pukkarissa vaiko bussissa. Nyt oli toisin :)
Lisäksi meille oli varattu keikkapaikan takahuoneeseen todella miellyttävät tarjottavat. Epäilen Vesalla olleen näppinsä pelissä siinäkin asiassa. Täytekakku maistui, kuten leivät ja muut tarjottavat myös.

Päivän tekninen suorite oli meiltä mielestäni tylsää keskitasoa. Alkuun oli pientä hämmentyneisyyttä havaittavissa ryhmässämme, kun olemme tottuneet toimimaan tietyllä tavalla silloin kun vedämme toisten kalustolla. Pientä säätöä siis oli havaittavissa, mutta kaikesta selvittiin kyllä voittajina. Ja tosiaan kun raiderissamme mainitaan meidän tuovan omat mikrofonit kaikille keikoille ja ilmoitetaan myös meidän käyttävän talon mikrofonijohtoja sekä staageja niin ei, me emme tuo silloin myöskään omia lavahakuja.. :)
Noh elämä on ja loppupeleissä kaikki meni kivasti.

Keikan jälkeen syöksyimme sateen siivittäminä pimeään yöhön suunnaten bussin nokan kohti Tamperetta. Allekirjoittanut ajeli Lahteen asti ja nautti valomiehen seurasta koko ajomatkan. Saatiin siinä suunniteltua uusia kuvioita syksyn varalle. Lahden kohdalla luovutin ajovuoron kyseiselle herralle vakaana aikomuksena istua hänen seuranaan ohjaamossa loppumatkan, vuoroin vieraissa periaatteella. Joudun nyt kuitenkin pyytämään julkisesti anteeksi sitä tosiasiaa, että nukahdin "olohuoneen" penkille ja nukuin Tampereelle asti. Hyi minä!

Matkalla pysähdyimme Kuortin ABC:lle jossa tapasin look a like kopioni :)
174697.jpg

Tässä tarinaa tällä kertaa, nyt alan valmistautua henkisesti huomiseen hammaslääkärillä käyntiin :(
Mike