Noilla sanoilla tervehtii Henry's Pubin tämän päiväinen (ke 6.9.) esiintyjäryhmä kuulijoitansa. Ja miksi ei tervehtisi, onhan orkesterin nimi Rangaistus tai Parooni Ojanen ja Rangaistus. Bändi koostuu tamperelaisista eturivin muusikoista, mukana ovat mm. Ari Toikka (Dingo), Lacu Lahtinen ( Hanoi Rocks) ja Pekka Siistonen (Dingo). Mutta siis Toikka ja Lacu samassa orkesterissa? Miksi orkesterissa on kaksi huippuluokan rumpalia? Noh Toikka on Rangaistus orkesterin komppikitaristi ja Lacu tyylittelee koskettimien takana. Mutta hetkinen eikös Siistonen ole kosketinsoittaja? Kyllä on ja hyvä sellainen, nythän on vain käynyt niin, että hän soittaa Rangaistuksessa bassoa. Kyseessä on siis bändi jonka soittajat soittavat kukin "vääriä" soittimia ja lopputulos on välillä hyvinkin hauskan kuuloista.

Mitenkä tämä ryhmä liittyy tähän blogiin tahi minuun? No minulla on suuri kunnia olla orkesterin visuaalinen velho, valotaiteilija jne. Koska kyllähän asia on niin, että asiat tehdään isosti jos ne kerran tehdään, joten savut, strobot ja liikkuvat valot kuuluvat tämän bändin imagoon.

Ja asiat ovat tällä bändillä isolla. Ryhmä sai alkunsa viime syksynä ja jo toinen keikka oli sinkun julkaisukeikka, kolmannella keikalla piti julkaista live-cd taltiointi bändin tokasta keikasta, mutta se suunnitelma valitettavasti epäonnistui yhden napin painamisen verran.. Toiselle keikalle siis roudattiin tarvittavat moniraitanauhurit ja systeemit, mutta ääntä ei narulle tarttunut koska bändin äänittäjä jätti yhden napin painalluksen tekemättä, tästä syystä aikakoodi kyllä juoksi nauhurin ruudulla, mutta mitään ääntä ei tallennettu. Toisaalta siitä ei mitään suurta vahinkoa syntynyt :)

Mutta tuon suuntaista tiukkaa menoa olisi illalla luvassa Henkassa, jonne suosittelen lämpimästi saapumaan, mikäli sinä joka tätä luet, suinkaan ehdit.

Musiikkilinjaus on aika selkeästi suomenkielistä rock musiikkia omalla tyylillä tarjoiltuna ;)

Mike