No niin...

Alkuun kuva Tampereen Henry's Pubista, jossa olin siis miksaamassa mm. Alabama Houseband -nimistä kokoonpanoa. Bändi on tuttu Tampereen Työväenteatterin näytelmästä "Vuonna '85". Ja se myös näkyy.

224430.jpg

Alabama Houseband vasemmalta oikealle: Louie, Ari, Jussi, Teemu ja Pekka.

Muuten lokakuu on ollut varsin kiireinen. Lovex piti taukoa parin viikon ajan, mutta pitihän sitä keikoilla käydä. Ensimmäisellä viikolla Henkassa vaihteeksi Kliffa & Co, akkaritrio tiistain kunniaksi. Keskiviikkona palaveri Helsingissä, torstaina pakkaaminen perjantain keikkaa varten ja perjantaina firmakeikka Pirkkahallissa. Iso yritystilaisuus, paljon kalustoa ja pääesiintyjänä discobändi Allways+.

Maanantaina 9.10. kuskasin kaiuttimia ja muuta sälää Tampereen Soho-ravintolan syntymäpäiville, jossa soitti kahden miehen orkesteri nimeltä Homot. Pojat soittivat jazzia (tai siis "jazzia") ja jatsihan on tunnetusti homojen hommaa :D Siitä siis bändin nimi... Mahtava kokoonpano, siinä soittavat Liekistä tutut Okke ja Suti.

Keskiviikkona Amadeuksessa Scanditones kävi treenaamassa keikkahommia ennen Saksankiertuetta. Torstaina kävin Helsingin uudessa Henry's Pubissa miksaamassa (täälläkin aiemmin kehumaani) coverbändiä, jossa soittavat Erik Valkama, Jaan Wessman, Jani Auvinen ja Okke Komulainen ynnä Kimmo Blom laulaa. Huikean korkeatasoista musisointia, hienoja biisejä ja leppoisa meininki.

Paluumatkalla kuljetin erään poppareista kotiinsa Nokian Tottijärvelle, tästä vielä lisää...

Perjantaina lähdettiin Lovexin kanssa Savonlinnan kautta Evijärvelle. Olihan reissu. Mike kertoikin jo tärkeimmät, mutta täytyy vielä todeta, että välimatkat Suomenmaassa saattavat olla pirullisen pitkiä! Erityiskiitos ja syvä kumarrus Masalle, joka ei lähtenyt ratin takaa kulumallakaan, vaan ajoi melkein koko kierroksen. Kiertuetta ei auttanut tippaakaan se, että torstain keikan paluu venyi niin pitkälle, että en ehtinyt nukkua kotona silmäystäkään ennen lähtöä perjantaiaamuna. No, pieni väsymys kuuluu toimenkuvaan. Vaikka joku raja siinäkin...

Sunnuntaina ei suinkaan levätty vaan lähdin kuskaamaan Helsingin Henkkaan Mike´s Monster Jam -jamiporukkaa. Tampereella jameja on ollut jo kauan, ja Helsingissäkin jonkun aikaa, mutta eri kapakassa. Jameissa oli hieno fiilinki, helsinkiläinen kyräily ja pinnallisuus loistivat poissaolollaan. Lavalle saatiin houkuteltua mm. Tuomas Wäinölä, Andy McCoy, Gaz Lipstick ja Hanna Pakarinen. Joku sanoi tunnelmasta osuvasti, että "Henry's Pub on Tampereen suurlähetystö Helsingissä" :)

Paluumatkalla kuljetin erään popparin kotiinsa Nokian Tottijärvelle... Jep. Tähän aikaan vuodesta Suomessa on ikävän pimeää. Hetkittäin on melkein pelottavaa liikkua autolla, varsinkin pienemmillä teillä, öiseen aikaan. Metsät ovat täynnä pieniä ja isompiakin eläimiä, eikä näkyvyys ole todellakaan kovin hyvä. Torstain paluumatkalla näimme tien varrella viisi peuraa, sunnuntaina kuusi. Ei tehnyt mieli ajaa kovin kovaa. Pisteenä i:n päällä nähtiin Lovex-reissussa lauantaina Savonlinnan ja Evijärven välillä hirviemä ja vasa keskellä maantietä. Onneksi Masa näki ne jo kaukaa ja ehti hiljentää vauhtia. On se vaan hitto vie iso eläin!

Siis: Ajakaa kaikki varovasti ja muistakaa, että ne hirvivaaran merkit eivät ole siellä tien sivussa turhaan!

Ja loppukevennyksenä kuva Mikestä Jämsän paviljongissa onnistuneen mikrofonin kytkemisen jälkeen. On aina hienoa nähdä töissä myös onnistumisia ja hyviä hetkiä! :D

224431.jpg

"Olette loistava, paikka on Teidän!"

Huomenna lähdetään kolmeksi päiväksi Silja Europalle, takaisin siis lauantaina iltapäivällä. Saa sitten nähdä, mikä on työn ja huvin suhde... Eiköhän sieltä hengissä selvitä! :)

Mutta nyt pakkaamaan, keikalle Henkkaan ja hetkeksi nukkumaan ennen lähtöä Turkuun!

Marko, RoadDamager