Terve vaan taas pitkästä aikaa!

Taitaa olla aika meikäläisenkin raottaa sanaista arkkua tällä osastolla... Viime kerrasta onkin vierähtänyt hyvä tovi.

Edellisen kerran taisin kirjoitella matkalla Juvalle, syyskuun alkupuolella! Sen jälkeen on kilometrejä tullut mittariin hämmentävän vähän, mikä johtuu ainoastaan siitä, että bussin matkamittari oli pitkään rikki... Menty ja tultu on, vähän liiankin kanssa!

Nopea kertaus viime kuun tapahtumista:

2.9. Juva, Kaarihalli: Hirvittävä akustiikka, aivan toivotonta koittaa saada mitään tolkkua! Mukava nähdä tuttuja, kuten Ruoskan poikia, edes ohimennen.

8.9. Sam D. & Aitolahti Rock'n'roll Ensemble, levynjulkistamiskeikka Tampereen Rusthollissa: Tämä on se orkesteri, jossa pääsen näyttämään kynteni basson varressa aina silloin tällöin. Mahtava keikka, loistava tunnelma! kts. isanmaantoivot.fi

9-21.9: Lovex Espoo Leppävaara, Jamit Amadeuksessa, Kliffa & Co Treen Henkassa, Lovex Joensuussa, Lovex Helsingin Hartwall Areenassa, Lovex Hämeenkyrön Venttiilissä, Siskon 30v-bileet Tampereen Tesomalla, Lovex Hgissä MTV Finlandin synttäreillä, Louie & Kaverit Treen Henkassa, Alabama Houseband Treen Henkassa, Lovex Jämsän paviljongissa ym...

22.9. Liekki Treen Klubilla, Amnestyn hyväntekeväisyyskeikka. Voi että mä tykkään tehdä hommia näittenkin poikien ja tytön (monitorihahmo Terhi) kanssa... Ollaan tehty jo kauan. Liekin keikoilla tulee aina vaan niin mahtava fiilis, kuten myös Klubilla.

24-29.9. Jamit Amadeuksessa, Lacu Lahtinen, Mikko Lahtonen ja Jarkko Ahola soittamassa HEVIÄ Tampereen Hämeensillassa, Louie ja kaverit Treen Henkassa, Bitch so Sweet Amadeuksessa, Lovex Tampere Liverpool. Ja kaikkee muuta säätöä.

30.9. Lovex Helsinki, Club Ooppera lyhyesti: Vietin lauantaista seitsemän tuntia sairaalassa kurkkukivun takia, pyörryin muutaman kerran ja sain ison kasan lääkkeitä. Lääkäri käski ottaa rauhallisesti, joten nappasin pari vahvaa kipulääkettä ja painuin Helsinkiin miksaamaan Lovexia. Lisää Miken kirjoituksessa aiheesta. Täytyy kyllä sanoa, että kipulääkepurkin kyljessä oleva kolmio ei ole siinä vahingossa...

Jahas, taas pitää lähteä töihin, mutta jos aika antaa myöten, päivitän myös lokakuun tapahtumat omalta osaltani kohdilleen, jos vaikka ehtisi keskittymään johonkin oikeasti kiinnostavaan.

Marko, Roaddamager.