Kaikkihan jo tietävät kuinka kävi.. prkl.. Kyllä hivenen harmittaa. Mutta ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä..

Mutta siis.. Päivä alkoi rennosti poslkimalla altailla, jonka jälkeen kerättiin koko joukkue koolle ja alettiin valmistautua kisojen tiimellykseen. Kävin päivällä hieman vakoilemassa mitä salin puolella tapahtuu ja ette usko mitä löysin.. Vakoilureissullani tajusin Ylen orjuuttavan tonttuja erinäisissä hanttihommissa.

406040.jpg
Tonttu orjuutettuna seisomaan lavalla, kun kameramiehet testaavat kalustoaan..

Lisäksi vakoilureissuni tuotti vastauksen monen mieltä polttaneeseen kysymykseen; Mistä humppa tulee?

406050.jpg

Vakoilureissuni seuraava löytö oli hienosti viritetty mopo..

406058.jpg
Akkuruuvinvääntimellä viritetty mopedi..

Vakoilu-reissuni jälkeen törmäsin tuttuihin tyttöihin, jotka olivat joutuneet lehtimiehen ahdistamaksi.

406064.jpg
Lovex kannattajia haastatellaan..

Sitten olikin jo aika kenraaliharjoitusten. Siltä ajalta ei valitettavasti ole kuvia, koska eräs allekirjoittanut blogi-kirjoittelija oli juuri siksi aikaa asettanut kameran paikkaan "joka ei ollut juuri sillä hetkellä tiedossa". Onneksi kamera löytyi kahvilan tiskiltä kysymällä. Yritän olla tulevaisuudessa hieman tarkempi omaisuuteni suhteen. Viisujen mukanaan tuomalla jännityksellä ei ollut mitään osuutta asiaan.. ;)

Kenraaliharjoitus meni hyvin ja siirryimme täyttämään vatsojamme maittavilla ruoka-aineksilla. Hyvin ruoka maistui vaikka olo olikin hivenen levoton. Safkan jälkeen oli pieni hetki aikaa lepäillä, ennenkuin suoranlähetyksen mukanaan tuomat velvoitteet kutsuivat.

Ohessa kuva kollaasi suoran lähetyksen ajalta. Kivaa oli, huolimatta tuloksesta.

406069.jpg
Kyllä lähtee!

406078.jpg
Levy-yhtiön Inka dokumentoi

406079.jpg
Meidän rummut odottavat lauteille pääsyä

406080.jpg
Yleisö odottaa meidän poikia lavalle

406081.jpg
Is there anyone anymore?

406082.jpg
Markoa jännittää

406083.jpg
Ekan suorituksen jälkeen pöytään kannettiin hirveästi ruusuja. Samalla odotimme jännittyneinä tuloksia..

406087.jpg
Matkalla superfinaali esitykseen törmäsimme oikeaan julkkikseen. Danny poikien kainalossa.

406089.jpg
2. kerta ja taas tulta

406090.jpg
Tulos on ilmeisesti selvinnyt..

Täytyy sanoa, että tulos harmitti. Onnea silti kovasti Hannalle! Ja sormenheristystä niille jotka kaatavat sangolla p*skaa hänen niskaansa. Mielestäni olisi asiallista kannustaa Suomen edustajaa, eikä repiä kaksin käsin mattoa hänen jakojensa alta. Mutta sehän on vain minun mielipiteeni. Me jatkamme maailman valloitusta vanhalla mallilla, kädet verillä ja selkä hiessä. :)

Minun oli vaikea olla Turussa harmistunut kovin pitkään, koska koin iloisen yllätyksen myöhemmin illalla. Olimme Markon kanssa purkamassa backlinea takaisin laatikoihin kun tapasimme mukavan miehen. Olimme hivenen yllättyneitä, koska hän tiesi ketä me olemme ja me emme tarkemmin häntä tunteneet. Tosin olen pitkän aikaa halunnut tavata hänet. Hän on alalla toimiva arvostettu ammattilainen ja hän tunnustautui meidän blogimme lukijaksi (olin todella iloisesti yllättynyt!)

Hän oli Lordin pyrotekniikasta vastaava Markku Aalto. Kiitos Markku yöllisestä juttuhetkestä! Hän antoi minulle monia hyviä neuvoja tulevaisuuden suhteen.

406093.jpg
Markku ja Marko

Kiitos kaikille teille muillekin blogin lukijoille! Toivottavasti teillä on mukavaa lukiessanne näitä jorinoita.
Minulla on ainakin mukavaa näitä raapustaessani.

Hyvää kevään alkua! Yritämme Markon kanssa olla tänä keväänä aktiivisempia raportoinnin suhteen :)

Mike