Kaikenlaista valmistelua on tehty. Asioita kyselty ja selvitelty. Pikkuhiljaa alkaa palaset loksahtelemaan paikoilleen. Nyt jo mm. tiedetään mikä päivä, mihin kellonaikaan ja millä vehkeellä menemme Germaaniaan. Kyll se tästä, hosumalla ei tuu kuin..

Lisäsin muuten tossa viikolla tän blogin etusivulle copyright laatikon. Kävi ilmi, että täältä blogista on kopioitu kuvia runsaalla kädellä ainakin ulkomaisiin Lovex kuvagallerioihin. Ei siinä mitään, jos olisivat kysyneet luvan ja ilmoittaneet kuvien yhteydessä lähteen. Mutta nämä veijarit olivat laittaneet meiltä kopioituihin kuviin oman sivunsa osoitteen. Nice job! Asia selvisi ymmärtääkseni hyvässä yhteishengessä.

Suomalaiset fanit ovat yleisesti lähestyneet meitä aina lupaa kysyen, halutessaan kopioda jonkun kuvan täältä.
Hyvä Suomi!

Niin joo.. Edellinen postaus sisälsi vihjeen faneille. Aiheuttamatta minkäänlaista reaktiota. :( Ainakaan kommenteista ei ole moista luettavissa. Lovexin foorumilla joku tuntuis olevan ehkä hajulla, ainakin mitä äsken kävin kurkkimassa. Ainakin sinne on jo jotain keskustelua virinnyt. Kyllä te kohta.. Ja sit kun te, niin voi että.. :)

Lisävihjeitä:
PVM: 3.5.
Paikka: Ruma (ravintola Tampereella, ikäraja 18 vuotta)
Aika: 20.00
Esiintyjä: Ylivoimainen Eurviisuvoittaja Kuortaneen Antti & Läskix
Nimestä päätellen joku coverbändi, mutta voiko siihen luottaa..
Musiikkityyli: hmmmm..

Ja lisävihjeenä sanottakaan, että tylsä sitä uutta monitoritiskiä on testailla teknikoiden kesken.

Kyllä se kohta valkenee.. ja vähän viileääkin olis. Toivottavasti lämpenee.

M