DISCLAIMER: PICTURES ON THIS BLOGPOST AND BLOG ARE COPYRIGHTED BY MIKE VUORINEN. IT IS FORBIDDEN TO COPY PICTURES FROM THIS SITE.

Rauhoittaaksemme itkevää kansaa, julkaisemme muutaman kuvan. Ja jälleen muistutamme, että tämä blogi on kahden enemmän tai vähemmän varttuneen, ruman ja karvaisen roudarin ajatuksia maailman kulusta ja keikoista. Tämä ei ole todellakaan fanipalsta millekään erityiselle orkesterille. Täällä käsitellään paljon erään orkesterin keikkamatkoihin liittyviä asioita, koska molemmat roudarit ko. orkesterille töitä tekevät.

Ja niitä kuvia.

Torniossa meillä oli hieno lavakoriste ihan talon puolesta
754042.jpg
Sammutin lavan eturivissä ja keskellä.. Missäs muuallakaan..

754048.jpg
Saksassa mainokset suurenevat

754045.jpg
Aika cool dj-setup. Voittaa roudattavuudessaan kolme maitolaatikollista vinyylejä mennen tullen..

754050.jpg
Luottaisitko sinä lentoyhtiöön, joka pohtii näinkin hienoja asioita, melko julkisesti? :)

Viikko on taas mennyt ja me ollaan takaisin Saksan maalla. Tultiin jo eilen. Ilmeisesti imemään tunnelmia itseemme. Sinällään outoa, koska festarit, joilla esiinnymme, ovat vasta tänään. Mä olisin henkilökohtaisesti keksinyt muutakin tekemistä perjantaille, kuin kökkiä pienessä Saksalaisessa kylässä, tekemättä mitään. Noh, on asioita joille et voi mitään..

Tän päivän keikka on oleva vähintäänkin mielenkiintoinen. Meille tuli tekniset infot hyvissä ajoin n. kuukausi sitten. Laitoin sit mailia ilmoitetulle tekniikan vastuuhenkilölle. Aiheena oli mm. monskutiski asiat. Meidän Yamaha kun painaa laatikoineen melkeen 60 kiloa, joten sitä ei oo järkevää lennättää noilla reittilennoilla, joita me käytämme. Kyselin siis, jotta millaista monskutiskiä on tarjolla ja ovatko saaneet meidän backline-riderimme. Ei vastausta kuulunut. Nyt viikolla selvisi, että on tekniikkafirma vaihtunut lennosta. Uusista infoista selvisi minkä tyyppinen lauta on odotettavissa. Ei välttämättä taivu ihan meidän tarpeisiin. Joten pikapalaverin jälkeen päätettiin mennä talon kulmilla. Varsinkin kun meille alkujaan luvattu tunnin soundcheck aamulla ja kunnon linjacheck ennen keikkaa typistyi pelkkään linjacheckiin.

Ei siinä. Kaiken kukkuraksi, toisen kitaristin kamat jäi Pirkkalaan, kun efektiräkki oli tämän viikonlopun lentoyhtiölle liian painava. Which is nice.

Noh parin tunnin päästä pitäis mennä fest-alueelle pyörimään ja pelastamaan se, mitä on pelastettavissa.

Eilis iltana käytiin syömässä hyvin. Alla tunnelmaotos tapahtuneesta.

754054.jpg

Siinä niitä kuvia.

Mike