No niin, ehdinpäs sitten raapimaan puhelimesta kuvat koneelle... Ja parhaita paloja olis tässä!

Siis, ensimmäisenä vanhin foto: Ei sitä aina ulkomaillakaan niin hyvin osata vetää. Kölnin keskustaan on rakennettu valtava konserttisali maan alle. Mitähän suunnittelijoilla on mahtanut liikkua päässä kun on käynyt ilmi, ettei yllä olevaa aukiota voi käyttää konsertin tai harjoitusten aikaan...?
862065.jpg
Tällainen tiedote on sitten täytynyt laittaa... Ja tietysti kymmenkunta järkkäriä pitämään huolta, että kieltoa noudatetaan.

Taannoin tuli käytyä tuolla Raahessa kiskomassa pikku puistokonsertti. Siellä osui kohdalle kesän kehnoin työskentelyolosuhde. Miksauskoppi oli pakettiauton tavaratilassa. Sinne ei kauhean hyvin mitään kuullut, ja Masan valotiski oli samassa kopissa mun takana... Kuvassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota näkymään lavalle. Ja siihen, että mä jouduin vetämään osan kanavista submixerin kautta.
862064.jpg
Sateenvarjo on kiva keksintö, yleensä.

Sitten vähän ajankohtaisempiin aiheisiin: Viimeisin (viime viikon) 7 Päivää-lehti noteerasi juorupalstalla Helsingin Henry's Pubin Mike's Monster Jam-jamit. Seiskan mukaan siellä oli paikalla mm. liuta Idols-tähtiä ja erikseen mainittuna myös Parta-Sami (Sami ei käynyt edes lavalla). Kyseisissä jameissa meikäläinenhän päivysti äänipöydän takana, ja pikkuisen jäi juorusta harmittamaan se, ettei kaikkia paikalla olleita supertähtiä mainittu. No, Seiskan lukijakunta tunnistaa heikosti vaikka Joe Lynn Turnerin, joka kävi vetämässä mahtavaa settiä. On kyllä uskomattoman hieno mies.
862046.jpg
Kuvassa vasemmalta oikealle: Mike, Ari, Joe, Kalle, Maija ja Sami. Sukunimet saatte itse arvata.

Jameista seuraavana päivänä iski nakki Amadeukseen, jossa oli Uniklubin uuden levyn ennakkokuuntelutilaisuus. Jussi, Janne ja Pasi veitivät muutamia biisejä akustisesti. Hyvältähän se kuulosti.
 862063.jpg
Hämeenkyröläinen rokkibändi.

Niin, viime viikonloppuna käytiin sitten Kokkolassa. Oli kyllä mahtavat juhlat. Järjestelyt toimivat erinomaisesti, ja kaikilla oli kivaa. Pieniä teknisiä häiriöitä kyllä oli, muttei onneksi meillä. Ensimmäinen ongelma tuli Indican kitaravermeiden kanssa. Jennyn Voxi ei suostunut toimimaan kunnolla. No, kun hätä on suurin, on Lovex lähellä. Me olimme omalla porukalla rakennelleet kamoja valmiiksi Indican vermeiden taakse, ja Sammyn vahvistinlaitteet olivat valmiina heti Jennyn styrkkarin takana. Pienen säädön jälkeen siirrettiin Mesat eturiviin ja Voxi taakse ja homma alkoi toimia.
 862066.jpg
Keikan jälkeen Jenny sanoi, että haluaa tuommoisen kasan itselleenkin. Onnea vaan Indicankin roudareille. Kuva soundcheckistä.

Kokkolan takahuoneena oli taas kerran neuvotteluhuone, jossa tietysti taulu palaverien pitämistä varten. eräs poppareista (se ainoa niistä joka osaa piirtää) sai taiteellisuuden puuskan ja loi tekniikan työryhmästä valitettavankin onnistuneen kuvauksen. Huono puoli tuossa on se, että kuvan esittämät hahmot on tunnistettavissa.
862068.jpg
Taidetta. Ehdottomasti.


Sitten tuli tuossa käytyä Liekki-yhtyeen tulevan singlen videon kuvauksissa. Olipas mukavaa käydä herrojen kanssa taas liikenteessä. Vaimokin pääsi maskeeraushommiin ihan tosissaan. Mutta siitä lisää ensi kerralla.

Täältä tähän,

-Marko