Ja valehdellen sisään.. Täällä mitään uusia tuulia ole.

Joulu ja vuoden vaihde kului lomaillen, herkkuja syöden. Nautin kyllä tosissaan siitä, ettei ollut mitään kiirettä mihinkään. Leppoisaa.

Tossa vielä eilen aamulla oli se tilanne, että tammikuussa ei keikan keikkaa. Olin kyllä sitä vähän silleen ajatellutkin. Että olis vaan ja katselit kun prinsessa kasvaa. Mutta tuli nyt vähän keikkahommaa sit kuitenkin. Viime tammikuulta tutut Amarillo keikat jatkuvat alkaen tän viikon perjantaista. Ihan kiva :) Hyvien ja hauskojen muusikoiden kanssa on aina kiva työskennellä.

Lovexin suhteen on tyyntä myrskyn edellä, eli aika rauhallinen kevät kun uusi albumi on tuloillaan. Eli valmistellaan settiä ja tekniikka ensi kesää varten. Which is nice! Mä tykkään suunnitella ja miettiä noita juttuja. Katotaan mitä saadaan aikaan.

Loppiaisena pidettiin nimenantojuhlaa ja nimeksi tuli Venla Emilia. Että sillä nimellä sit huudellaan.. :) Likka muuten kiljuu 85dB hitaalla A painotuksella korvan juuresta mitattuna, tytön ollessa sylissä. Mutta tekee sitä niin harvoin, että lapsia omistavat ystävät ovat kateudesta vihreinä :) No ehkä se ehtii vielä huutaa meille..

Mutta ei tää tästä. Palataan taas!

Mike