Uujee! Olihan menoa ja meininkiä eilen Levillä. Oltiin mestoilla jo tosi tosi aikaisin, niin tosiaan lähetettiin pop ja monitorimiksaaja rinteeseen pois mun ja Markon tieltä. Hoidettiin siinä vähän omaa ja muidenkin bussien siirtopuljausta ja työnnettiin kamat sisään sitä Areenan uutta "Hyvää" ramppia pitkin. Apuna meillä oli kitaristi Sammy, kun se ei suostunut rinteeseen menemään. Tehokkaasti rakenneltiin kamppeet ja lounastettiinkin siinä ennenkuin talon teknikot tuli töihin. Että aika seisoskeluksihan se varsinainen rakennusaika sit meni. Vähän laitettiin lisää lamppuja esille, kun mä tulin ahneeksi. :) Korvasin Ylläksellä puuttuneet blinder asiat nyt sitten Levillä.

Pojat tulivat tsekkiin huonojen uutisten kanssa. Theon oli tehnyt immelmannin rinteessä ja oli nyt näyttämässä kättänsä lääkärille. Keikan peruutus mahdollisuus veti mielen vähän matalaksi. Mutta onni onnettomuudessa, kättä ei tarvinnut alkaa ainakaan heti sen suuremmin operoida, joten keikka kyettiin vetämään.
"Onneksi murtui vain vasen käsi!" solisti huomauttaa :)
1322456.jpg

Tsekin jälkeen tekniikka siirtyi notkuvien illallispöytien ääreen ja siitä omaan mökkiinsä saunapesulle. On muuten vähintäänkin eksoottiset saunat niissä Areenan takana olevissa mökeissä. Lauteille mahtuu se kaksi roudaria ja kolmas saa istua siinä kiukaan vieressä. Ylemmällä tasolla istuvilla palelee jalat ja siinä alempana istuvalla palelee kaikki navasta alaspäin. Great! Saunan päälle telkkaria ja pienet unet ja sit Areenalle.

Vähän rauhallisen oloista oli ravintolan tiloissa kun intro starttas, mutta niin se vaan porukka valtasi tanssilattian ja keikka oli tunnelmaltaan todella hieno. On mukava huomata, että uusi sinkku on todella odotettu biisi yleisön keskuudessa.
1322459.jpg

Olin kerrankin kohtuullisen tyytyväinen myös omaan suoritukseen. Joten tunnelma oli keikan jälkeen vähintäin riehakas. Yöpalaa vedettiin porukalla herkutellen ja sit osa ryhmästä siirtyi nukkumaan ja osa saunomaan.

Aamu valkeni samoilla silmillä osalle meistä ja allekirjoittanut käväisi taas postihommissa. Tällä kertaa Ylläksen bäkkärin avain kyseessä. Onneks ei tuu nyt omaan nilkkaan vaan Jason oli päätynyt ottamaan avaimen mukaansa. Mä sit kilttinä ja moisesta asiasta kokemusta omaavana kävin hotellin respassa neuvottelemassa sen palautuspostituksesta. Lupasivat hoitaa sen. Kiitos ja anteeksi!

Kotimatkalle päästiin kerrankin ajallaan, eli puolilta päivin. Mikä oli melkoinen ihme, ottaen huomioon kuinka varhaiseen osalla meistä meni :) Bussissa otin makuupussisikiöasennon ja tuhistelin iltaan asti. Sittemmin ollaan katseltu dvd:tä ja keskusteltu tärkeistä taiteellisista asioista, kuten tulevasta albumista.

Juuri äsken pysähdyttiin Pihtiputaalla Takkatuvalla ja saatiin vatsat täyteen herkkuja. Vielä olis siis kilometrejä Tampereelle. Lovex keikat oli tällä erää tässä ja jatkoa on tiedossa vasta toukokuussa. Sinne on piiitkä matka, katotaan mitä muutoksia siihen aikaan mahtuu.

Täältä keikkabussista tällä erää tähän. Kuullaan taas!
Loppuun kuva joka sopii esimerkiksi näytöntaustakuvaksi ;)

Mike
1322453.jpg