Mietiskelin tossa yksi ilta, että aivan kuin olisin unohtanut jotain.. Pohdin ja muistelin.. Ja sittenhän mä sen muistinkin.

Blogi! Mullahan on sellainen. Ja päivitystähän se odottaa.

Siiten viime kuulemisen on ollut semmoista semi rauhallista. Crumblandia miksuuttelin yhtenä kivana perjantai-iltana. Jestas mikä kokemus! Todella hyvä bändi! Biisit oli mun makuuni kyllä ja muutenkin kiva porukka. Ainoan pienen miinuksen joudun heittämään rumpalin kovakätisestä soittamisesta. Homma kun ei oikein helpota miksaajan työtä pikkuklubeissa. En sit kehdannut lähteä lauteille peltejä teippaan kesken keikan, joten sillä mentiin mitä tuli.

Sitten on tehty coverbändejä ja rock'n'roll musiikkia ja valoja ja siivottu varastoa. Nappasin kolme M-One kaikua pois räkeistä ja vähän kurkin mitä ne oli syönyt. Yksi oli ottanut osumaa etupaneeliin ja toisessa ei aina tullut näyttöön tekstit kun käynnisti sen, kolmannesta en keksinyt mitään isompaa vikaa, vähän vaan heilu noi etupaneelin napit.

Kaiut auki pöydälle ja tutkimaan. Näyttöhäiriöisestä tarkistelin kaikkien mahdollisesti liikkumaan pääsevien asioiden kontaktit ja painelin kaikki tiukasti omille paikoilleen. Osumaa etupaneeliin saaneeseen tarvii tilata uusi encoder-potikka, ja kun kolmannessa oli muutama etupaneelin napin kynsi poikki, niin vaihdoin ehjiä tilalle tästä varaosaa odottavasta. Sit kaksi kaikua takaisin kasaan ja tulille. Both works! hyvä mä.. Kolmas laitettiin kaappiin odottaan varaosa lähetystä.

Sit aattelin päivitellä noihin laitteisiin viimeisimmät softat, kun kerta sellaisia on julkaistu. USB -> midi kaapeli esiin ja hommaa tutkimaan. Tietenkin toi mun kaapeli on juurikin sellainen, mikä löytyy TC:n tuotesivuilta kohdasta "ei softan päivitykseen suositellut" eli eihän se toimi. Ja en kyllä viitsi kahden kaiun (kolmannessa olikin uusin softa jo valmiiksi) päivityksen takia kauppaan mennä. PRKL! Joten päivitys jäi nyt sit tekemättä. Tarvii tehdä sit kun törmää johonkin tuttuun jolla on sopiva midipalikka olemassa.

Toissa viikonloppu oli sellaista logistiikan juhlaa kun Luukkosen Junnun kanssa heiteltiin kamaa suuntaan ja toiseen pikkuhiacella, mutta kivaa oli, niinkuin ny yleensäkin Junnun kanssa. Kovasti ehdittiin puhumaan tästä teknisestä leikkikentästä, jolla työskentelemme. Ja syömään vähän parempia ja myös niitä "ei niin hyviä" lounaita :)

Kyseisenä viikonloppuna mä kävin pyöräyttämässä valohommaa Thai Boxing kisoissa. 8 matsia, joista 3 päättyi tyrmäykseen. Räväkät kisat siis.

Tänä viikonloppuna kävin istuksimassa voimistelukilpailuiden musiikit lauantaina, ei ihan niin räväkät kisat. :)

Nyt ollaan ihan kotona ja kuume nousee. Nice one.. :( Tällä viikolla on myös salaisessa lokaatiossa Lovex bändin PA-treenit. Ensi viikolla poppoo ponnistaa sinne Berliiniin hurmaamaan yleisöä. Valomies ei mukana ja muutenkin aika samoilla lyhdyillä mennään kuin ennenkin, joten mun läsnäolo treeneissä ei oo pakollinen. Saapi siis kipeillä rauhassa, jos siltä tuntuu. Enkä mä olis muutenkaan keskiviikkona ainakaan päässyt, kun vaimo jättää meidät vauvan kanssa kaksistaan hunningolle ja menee isolle kirkolle johonkin koulutukseen.
Toisaalta hyvähän se olis jo likan ruveta opettelemaan vaikka mikkipiuhojen vetoa.. ;)

Ei tässä. Mä meen nyt maate! Terkkuja kaikille, keikoilla nähdään! Kesä on ihan just tossa noin..

Mike