Viimeksi päivitellyt asioitani julkisesti kuukausi takaperin.. Hyvin alkanut kesäkirjoittelu on siis tyssännyt vallan. Hyvä mä! :)

noh siis kronologisessa järjestyksessä.. ;)

Juhannus siis oli ja meni.. Kivaa oli osittain ja osittain ei niin kivaa. Mutta sen jälkeen on touhattu vaikka mitä:
Kesäkuun viimeinen viikonloppu meni perjantaina Ikaalisissa kun käytiin hanurifesteille repimässä Lovexin kanssa kurttujamme.. Kiva tapahtuma, äänijätkille oli Akun Tehtaan kamat eli asiat hienosti. Mulle oli tarjolla 2 kpl 6 lampun puomi + etuvalot. Himppareiden etupaanelissa olevista liukusista olis saanut ajella, niin sovittiin Yli-Jyrän kanssa, että kattellaan. Keskityttiin sit Mikan kanssa höpötteleen kaikkea mukavaa ja kiusaamaan Markoa, joka yritti siinä keikkaa miksailla. Anteeksi Marko. :)
Ikaalisissa kun saatiin kamat bussiin, niin mä polkaisin omalla autolla vielä toiselle keikalle. Pamautin vaahtobileisiin muka soittaan levyjä. Mä olen selvästi kunnostautunut tänä kesänä noiden levykeikkojen osalta :) Nytkin ehdin siinä oluen juonnin lomassa soittaan n. puolitoista tuntia silkkaa ysäri tuubaa. Tuntui uppoavan porukkaan. Ja olut muhun..
Valomerkin jälkeen siivoiltiin vaahtokuraa pois ja keksittiin kollegan kanssa tuhota seuraavaksi päiväksi tarkoitettu vodka pullo. *summeri ääni ja huuto VÄÄRIN!*
Onneks meitä oli sitten 4 sitä juomassa. :) Helpotti hieman seuraavan aamun oloa. Kiitokset siis Bege, Utu ja Niko. Vähän tuli muuten sanomista kodin suunnalta. Ja kerrankin aivan aiheesta. :)

Lauantai grillattiin ystävien kanssa ja käytiin Tampereen yöelämässä. Musta on tullut vanha. Ei iskenyt toi yöelämä. Kebabin kautta kotiin.

Heinäkuun eka viikonloppu oltiin sitten Begen kanssa Hangon Regatassa. Piti käydä rakentamassa sellainen discotelttahelvetti sinne. Liikkuvia ja trussia ja ääntä auto täyteen ja matkaan oli suunnitelma. Teltta kuitenkin peruttiin, joten meitä lähti sit minä ja Petteri soitteleen levyjä bändien vaihtojen ajaksi. Tai siis.. Mä olin niinkuin Petterin kiertuemanageri :)

Edit: Lisäyksenä kerrottakoon, että miksailinhan mä siellä Waldo's People-ryhmän monitorit. Ja mikä oli vedellessä Midaksella ja isoilla kunnon kulmilla. Huikean shown tarjoili jälleen tuo ryhmä.

Perjantai meni siis kuin siivillä. Kiusattiin Akun Tehtaan jätkiä "hyvillä" biisivalinnoilla ja muutenkin. Meidäthän siis sijoitettiin foh-teltan nurkkaan. Ihan ei valomerkkiä yöllä nähty kun vei jo uni voiton taistelijoista. Lauantai meni samoilla kaavoilla, paitsi mä soittelin melkein koko päivän ja selvistelin. Lähdettiin nimittäin heti kemujen jälkeen sieltä kotiopäin ajeleen.
Lauantaina tietenkin leikittiin teippaamisleikkejä foh-vahti Jyrkin kanssa, eli ensin Jyrki teippaili asioita kiinni meidän dj-laitteisiin ja sitten me teipattiin asioita kiinni sen laitteisiin. :)

Hangosta kun kotiin selvittiin niin alkoi hirveä valmistautuminen Tammerfesteihin. Festit siis ke-la ajalla. Ja sen lisäksi, että festeille hoidin muutamia kohteita pystyyn ja kuntoon, niin kävin tietenkin keskiviikkona Seinäjoella Kaija Koota valaisemassa (tapasin sen mahtavan 12 vuotiaan talon valoteknikon! :)) ja torstaina poikkesin Lovexin kanssa On The Rocksissa (Liuhu talkkarina ja olivat saaneet uuden valotiskin ja uusia liikkuvia, ei siis kysyttävää. Rock!). Perjantai meni festaillen kuten myös lauantai. Lauantai-sunnuntai välisenä yönä 05 kotona, kaikkien eri pisteiden kamat jo takasin varastolla. Oli hyvä olo. Väsynyt, mutta hyvä! Aina se Tammerfest vaan yllättää Tamperelaiset tekniikkafirmat ;)

Edit: Ja lisäyksenä Tammerfesteista, että lauantaina juuri ennen Lovexin vetoa kävi allekirjoittaneen vaimo ponkaisemassa korista tyhjyyteen. Eli hyppäsi ensimmäisen benji hyppynsä. Hullu. :)

Viikko takaperin käytiin tekemässä viikonlopun keikat silleen putkeen perjantaina illasta ja lauantaina aamuyöstä, niin sai sitten lauantai päivän loimia meneen tyttären kanssa. Päästettiin äiti lähteen Jazzeille viihtymään.
Käytiin tosiaan ensin perjantai-iltana Juvalla. Vettä satoi ja valotiski hyytyili, muuten kaikki asiat kivasti. Siellä todella ripeä purku ja auton nokka kohti Hämeenlinnaa. Perillä 01:30. Keikka alkoi 02:34. Kokonaiset 4 minuuttia myöhässä.

Jonkinlainen kommunikaatio katkos oli tosiasia, koska Pulkkinen oli toimittanut paikalle stereot sekä kaukokaapelin, mutta ei sitten esim. kulmamonitoreita, eikä mikkipiuhoja, staageja eikä lavasähköjä. Noista monitoreista meillä oli pieni aavistus jo mennessämme tilanteeseen. Kaikki muu puutos oli silkkaa yllätystä ainakin mulle. No tosin mä en ole ollut hoitamassa tuota kommunikaatiota, niin en tiedä mitä oli sitten tapahtunut. Onni onnettumuudessa, meillä sattui olemaan puuttuvat kamat itsellä auton perässä johtuen seuraavan päivän erikoissäädöistä.
Sen verran pitää sanoa, että todella hyvin toimi apukanto sisäänpäin.. Ulospäin oltiinkin sit taas kolmistaan.. Ihan talon vastaava tiesi kertoakin, että heillä ei ole tapana huolehtia ikinä mitään apukantoa artistien käyttöön. Nyt tehtiin sisäänpäin tulossa poikkeus, kun meillä oli sen verran kiire. Toikin olis niin pieni asia ravintolalle ja iso asia artistin tekniikalle. Eli isot pisteet niille mestoille, joissa apukantoa on tarjolla.

Eilen käytiin Kuopiossa rokkaamassa. Kelpas käydä. Ainoa nurinani koskee metrilakupisteen asiakaspalvelun tasoa ja lakritsivalikoimaa. Ei ollut Porvoon lakupiste ilmeisestikään. Jäi sitten kaupat tekemättä. Kotimatkalla pari olutta ja oleilua. Tänään oli herätys jo 07:30 kun tyttö halus ruveta jo kohnaamaan. :) Nyt alan lopetella tätä datailua, puen fiksut työvaatteet päälle ja lähden tsekkailemaan lapsille suunnatun nalleshown valaisua Ikaalisiin. Illaksi vielä Harjavaltaan Lovexin kanssa, joten on sitä tekemistä tänäänkin.

Palataan taas.

Mike