Huomenta.

Väsyttää. Bussin starttaukseen on aikaa 45 min. ja tuntuu että ei herää ollenkaan. Viimeöinen leppoisa firma-kisa on enään muisto vain ja nyt pitäisi saada aivot hereille ja pohtia mitä kaikkea piti ottaa mukaan tänään.. Ainakin vanha kännykän raato basistille, ohjelmia kosketinsoittajan puhelinta varten, uusia korvamonitorien luurejakin on porukkamme vailla.. Niissä on vielä pientä säätöä luvassa. Maahantuojalta niitä tilasimme viime viikolla, mutta olivat unohtaneet koko asian.. Kiitos! No nyt sieltä joku kiva ihminen lupasi hoitaa tänään "jotain meille" kun kerran olemme keikalla Helsingissä. Lupaili tuoda ihan mestoille asti tuotteet. Jännityksellä odotan. No asioillahan on tapana ratketa joko hyvin tai hyvin huonosti.. :)

Eilinen keikka oli miellyttävä kokemus. Firma juhlien bändin miksaaminen kauniissa saaressa olevassa hienossa ravintolassa. Jännitystä keikalla aiheutti isohkon lentävän ötökän etuvaloihin osoittama kiinnostus. Ja kyllä, ko. ötökkä onnistui tekemään itsestänsä kebabia.. Ilmaan levinnyt palaneen haju ja lampusta 10 minuuttia noussut savu aiheutti pientä levottomuutta muusikoiden keskuudessa, mutta ei sen kummempaa. Hillittömän kiireisen purun jälkeen ehdimme viimeiseen laivaan ja kotiin. Purkua "helpotti" se, että viimeisten nuottien ja laivan lähtöajan välissä oli huimat 40 minuuttia, jona aikana piti purkaa 6 henkisen bändin kamat ja siirtää ne traktorin peräkärryllä laivasatamaan + laivaan. Ja mitä tekee tällaisessa tilanteessa "perus firma-kisa juhlija"? Kyllä! Hän seisoo ravintolan ainoan roudausoven tukkeena kaveriensa kanssa ja puhuu työasioita.. So lovely..
Teknisesti ottaen keikka ei ollut erikoinen. Lähinnä laulujen mikittelyä ja muutaman ohjelmanumeron juonnon vahtimista. Eli ei hifistelyä tällä kertaa. Ehkä viikonlopun keikat tuovat mahdollisuuden siihen.

Tässä tällä erää tärinää, nyt Lintsille poikain kanssa :)

Over and out
Mike