Perjantaina oli vapaa ilta. Päivä meni varastoleikeissä autoja pakaten. Iltasella suunnattiin kauniimman osapuolen kanssa seuraamaan Zen Cafen keikkaa Jou-talolle. Hieno keikka ja tuttua naamaa tekniikan puolella. Kiva ilta siis. Itsella vain alkoi silmät ja jalat painaa pitkän päivän päätteeksi.

Lauantaina lähdettiin sitten kohti Kurikkaa ja Mietaan Nuorisoseuraintaloa. Matka sujui leppoisissa tunnelmissa auringon paistaessa silmään kivasti. Osin jopa pientä riehakkuutta oli havaittavissa ryhmässä. Matkalla pidettiin tuotantopalaveria lähinnä Saksan reissuun liittyen ja tehtiin hienoja päätöksiä diplomaattisessa hengessä.

Allekirjoittanut yritti jossain välissä leikkiä ihmemiestä ja korjata hajonnutta pullonavaaja jojoa..

520629.jpg

Menomatkalla Julian innostui myös leikkimään tukkatyylillään..

520646.jpg
Julian peilaa.. Huomatkaa kuvassa myös ehjääntynyt jojo..

520647.jpg
Toimiiko? Otsis on in.

Masa "rauta-arse" istui vankahtamattomasti koko matkan kuskin pallilla. On se kova jätkä. Tosin samalla herra suoritti kevään roadkill #1.

520657.jpg
Kuka se siinä peilaa?

Perillä oltiin tunti suunniteltua aiemmin. Eikä rikottu edes nopeusrajoituksia. Oltiin vaan aikataulutettu viksusti muka. Kamat nousi verkkaisesti lauteille ja tehtiin ihan oikeaa soinnintarkistusta pitkästä aikaa. Syy oli Jasonin uuden uutukaiset bassokamat. Mesa Boogiella potkitaan nykyään ja kovaa. Kamat saatiin mukaan vaikka caset ovat vielä työn alla. Tosin jouduimme koko teknikkoporukalla lupaamaan käsittelevämme niitä kuin kipeää pi.. pilliä.

Soinnintarkistuksen jälkeen maattiin takahuoneessa ja odotettiin evästaukoa. Joka sekin saapui. Eväs tarjoiltiin paikan omasta grillistä. Enkä nyt tarkoita sellaista hiilillä toimivaa lihan käristintä vaan sellaista grilliä joita on yleensä toreilla ja turuilla.

Jokainen ryhmän jäsen sai 2,50 euron lipukkeen jolla sai ruokaa ko. paikasta. Mahtavaa. Sillä sai juustohampurilaisen piste Eikä siitä sen enempää. Ei liene kysyttävää.

Muuten ei ollut oloissa valittamista. Lava on iso ja takahuoneessa virvokkeita.

Keikka oli hauska, johtuen erikoisesta biisijärjestyksestä. Hieman säädettiin Jasonin bassonhihnaa kesken keikan. Ensin ihan alas ja sitten sieltä reikä kerrallaan ylemmäs. Sillähän sitä aikaa saa kulutettua :)

Keikan jälkeen tehokas kamojen räjäytys laatikoihin ja laatikot autoon. Autoon laatikoita sullottaessa tuli pari "fiksua" natiivia känniääliötä seuraamaan toimiamme. Jaksoin mielestäni tosi nätisti, tosi pitkään heitä. Mutta sitten EI-miehellä naksahti, kun toinen näistä urpoista hyppäsi roudausrampille työntämäni laatikon ja auton perän väliin. Siinä taisi vähän pelästyä myös fanitytöt, kun avasin sanaisen arkkuni. Huuto oli aika kovaa ja sitä tuli melko kauan. Olisinhan voinut teilata ääliön myös sillä mun laatikolla, mutta siitä olis varmaan saanut oikeudessa saman kuin ihmisestä. En uskaltanut koittaa..

Loppukevennyskuvassa tänään onnellinen basisti + uudet kamat (uusi basso, nuppi ja kaappi)

Palaamme.

Mike

520660.jpg