Täällä sitä ollaan. Tämän hetkinen asemapaikkani on Tuttlingen nimisessä kaupungissa sijaitsevan Stadthallen pukuhuone. Popparit sekä virkaatekevä väsynyt ja stressaantunut kiertuemanageri Marko ovat antamassa haastatteluja. Minä saan hetken huilata. Kamat on pystyssä illan suoritetta varten joten hetken lepo on ansaittu.

Matkustaminen täällä Saksan päässä alkoi n. 400 km pituisella siirtymällä keikkapaikalle. Hyde Park oli illan venue. Matkalla tutustuttiin bussikuskiimme Chrisiin sekä bussiin, jota ei ole vielä nimetty. Kumma kyllä. Kaikki seurueemme jäsenet myöskin löysivät sängyn, jossa nukkua, sekä jonkun nurkan tavaroillensa.

584223.jpg
Christian virittelee studiota käyttökuntoon..

584227.jpg
Vivian fiilistelee bussin takaosan olohuoneessa..

584231.jpg
Tietä riittää..


Saavuttuamme venuelle meidät otti vastaan paikallinen osaava tekniikkaryhmä. Hivenen meinasi tulla ahdasta lavalla ja sen vieressä, mutta mahduttiin kuitenkin. Ilman soundchekkiä mentiin eka keikka, mikä ei välttämättä vastannut meidän toiveita. Keikka meni ok ja yleisökin tuntui viihtyvän. Apukäsiä oli laatikoita repimässä mukava määrä sisään ja ulos, joten päivä meni kaiken kaikkiaan kohtuullisen kivasti.

584236.jpg
Hyde Park

584242.jpg
Fiilistelyä

Kakkospäivänä heräsin uuden keikkapaikan pihasta. Tällä kertaa kyseessä oli Hessenhalle Gießen nimisessä kaupungissa. Isommat rähmät silmistä karistettuani mentiin Markon kanssa kurkkimaan sisätiloja. Kyseessä oli iso hallitila, johon Hicon pojat joutuivat rakentamaan groundsupportin saadakseen tavarat lentämään katonrajassa. Muissa paikoissa onkin sitten ilmeisesti sen verran riggauspisteitä katossa, että pärjäävät ilman tota rakennelmaa lopun rundin.

Aikamme työtä tekevien tiellä pyörittyämme alkoi syntyä suunnitelma kaupunki-kierroksesta. Olimme juuri aikeissa toteuttaa suunnitelmamme, kun taivas repesi. Vettä tuli hetken aikaa aivan s**tanasti. Siinä sitten istuttiin ja mietittiin omiamme. Sateen tauottua otimme muutaman reippaan askeleen ja olimme keskustassa. Ohjelmassa oli pankkiautomaatti, ruokailu + jonkinlaisia ostoksia. Kaikki saatiin suoritettua hyvässä epäjärjestyksessä.

584299.jpg
Pojat ihmettelevät vesisuihkua, joka pitää vihannekset tuoreen oloisina..

LOVEXIN SAKSAN KEIKAT VAARASSA!!!!

584343.jpg
Toinen kitaristimme teloi kätensä. Tällä hetkellä on epävarmaa kuinka vakavasta vammasta on kyse. Tiedotamme kun saamme lisäinfoa. Emme paljasta kumpi kitaristi on kyseessä, etteivät omaiset huolestuisi turhan takia.

Kaupungilla pyörimisen jälkeen oli aika suorittaa illan viihdytystehtävä. Tällä kertaa mukana oli ensimmäistä kertaa uusi ja ISO taustakangas. Keikka oli edellistä mukavampi, koska ehdimme tsekata äänenpaineet etukäteen. Edistystä sekin..

584355.jpg

584357.jpg

584360.jpg

584362.jpg

Meidän suorittaman viihdyttämisen jälkeen esiintyi LaFee.. Isoilla kamoilla ja isoilla valoilla..

584364.jpg
LaFeen intron valotaiteilua..

Mutta nyt pojat palasivat haastatteluista, joten mulla alkaa olla muutakin tekemistä kuin datailu.

Palataan!

M