Ei vaan! Ja hei vaan!

Nyt on taidettu tehdä jonkinlainen ennätys hiljaisuuden osalta ja on aika taas kertoilla kuulumisia. Alkuvuosi on mennyt tehden kaikkia sekalaisia juttuja mm. Waldo's People ja Lovex ovat kevyesti hoitaneet työllistymistäni. Lisäksi on rempattu varastoa ja kasvatettu tyttärestä mallikelpoista kansalaista.

Varastolle syntyi kivasti lisätilaa remontin myötä, kun Pete (Puuha Pete) kävi rakentamassa meille hienon toimistoparven. Homma tehtiin jo tammikuussa, mutta edelleen hakevat tavarat paikkaansa varastolla. :)

Uusi vuosi toi mukanaan uuden työnantajankin, kun kutsu kävi valohommiin Koop Arposen ryhmään. Ekat keikat käytiin suorittamassa viime viikonloppuna. Ensi vaikutelma hommasta on hyvä. Soittajat sekä artisti ovat kaikki viimeisen päälle ammattilaisia, joten mikäs meidän tekniikan ihmisten on siinä touhutessa.

Viikonloppu käytiin aloittamassa Lahti Hallista, jossa tunnelma oli hyvä, vaikka aika tavalla enemmänkin olisi ihmisiä sisään mahtunut. Sieltä tekniikka ajeli salamavalojen loisteessa (prkl) kotiin Tampereelle valmistautumaan seuraavan päivän Ideapark vetoon.

Ideaparkissa oli myös hyvät tunnelmat ja ihmiset täyttivät yleisöalueen paremmin kuin edellisenä iltana Lahdessa. Siinä ennen keikkaa tsekkailtiin mahdollista keikkabussia tähän tuotantoon, mutta todettiin ehdokas hieman pieneksi ja päädyttiin toiseen vaihtoehtoon. Ilmeisesti tällä viikolla se pitäisi alle noutaa tai sitten ei.. Kuka näistä tietää.. :)

Tälle viikolle on kalenteriin osunut keikka vain perjantaille ja sekin Tampereella. Joten aika kevyesti alkoi tämä Koop hommailu. Kyllä siellä tulevaisuudessa on sitten myös niitä kunnon siirtymisiä kuten Lappeenranta - Turku/Rauma..

Mutta eipä tässä kai sen kummempaa tällä erää. Pitkästä aikaa voisi pari valoista kuvaa laittaa oheen.

Tsekki tehtiin nosturia väistellen :)

Tunnelmaa

 

Pitäkää itsenne ihmisinä!

Terveisin, Mike