DISCLAIMER: PICTURES ON THIS BLOGPOST AND BLOG ARE COPYRIGHTED BY MIKE VUORINEN. IT IS FORBIDDEN TO COPY PICTURES FROM THIS SITE.

Tämä hämmentävän resuinen taistelujoukkomme saavutti ristiretkensä viimeisen taisteluareenan saapuessaan Berliinin metropoliin. Herätessäni tunsin kuinka kurkkukipu teki tuloaan. Käsittämätöntä saada flunssa kesäkelillä. Niin se vaan menee. Kello oli herätessä sen verran vähän, että ehdimme koko pataljoonamme voimalla tekemään täsmäiskun paikalliseen kafeteriaan sekä markettiin.

Aamiaisen jälkeen mun oli pakko päästä markettiin. Oli sen verran vähiin päässeet käymään pikkumustat aka alushousut. Puhtaat sellaiset siis. Yhdessä Lidlissä oli eilen myynnissä kyllä pitkiä kalsareita. En sitten ostanut niitä. ;) Olishan niistäkin kyllä voinut askarrella.. Aamulla tilanne oli kuitenkin se, että puhtaat oli lopussa ja kuulin bändin poikien supisevan jotain mun dumppaasisesta tien varteen. Toimenpiteisiin oli siis ryhdyttävä. Pikaisesti.

606687.jpg
Kumpaan kuosiin lähtisi? Vai molempiin?
Which one to buy? Or both?

Keikkapaikalla hommat oli isollansa. Oli parreja katto täynnä. Ja hieman tuoksui ummehtuneelle. Kivana yllätyksenä lämppäri-bändi oli perunut tulonsa. Olivat soittaneen Markolle ja kysyneet voivatko käyttää meidän rumpusettiä. Marko oli kertonut, että voivat, jos tuovat omat peltinsä ja snaren. Tämähän on hyvin normaali käytäntö. Mutta mutta. Meillä kun on vielä sellainenkin vaatimus, että meidän rumpusetin asetuksiin ei saa koskea. Eli mitään ei saa käännellä, eikä väännellä, eikä säätää. Me ollaan ton suhteen vähän tiukkoja. Ilmeisesti Julianin soittoasento on hieman erikoinen, sillä rakemme rummut nopeammin tyhjästä pystyyn, kuin että alkaisimme palauttamaan asetuksia toisen rumpalin jäljiltä. Tämä ehdoton rumpusetin säätämis-kielto katkaisi kamelin selän ja lämppäri ei sitten tullut. Sellaista meillä täällä.

Kyllä nyt saa puhua pojat kylillä, kuinka v*ttumaiset suomalaiset juntit pilasivat heidän keikkansa.

Iloinen yllätys oli myös se, että paikassa oli ihan oikea valotiski. Masa vajosi hurmioon. Saimme hänet kuitenkin vetokuntoon ennen keikkaa, joten kaikki hyvin. Seuraava kuva voi tosin pelottaa heikkohermoisempia lukijoitamme.

606688.jpg
Mies hurmoksessa.
Man in flames.

Keikka oli aivan mieletön. Soitannollisesti paras headline-keikka. Fiilikseltään vain Kölnin loppuunmyyty menee hivenen ohi. Sali nimittäin kiehui ja riehui kiitettävästi. Samoin meidän pojat. Mä seisoin vai